• 3% zľava pri platbe prevodom
Skládací selfie tyč/stativ PU202 černá
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Skladacia selfie tyč/stojan PU202 čierna

6,82 € (s DPH) 5,69 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Skladacia selfie tyč/statív Puluz pre športové fotoaparáty PU202 black

Hľadáte osvedčenú a odolnú selfie tyč? Táto pomôcka od spoločnosti PULUZ je pre vás ideálna! Je vyrobená z najkvalitnejších materiálov, bude vám slúžiť veľmi dlho a poskytne vám bezkonkurenčný komfort pri používaní. Navyše si môžete nastaviť jej dĺžku, takže si jej ovládanie prispôsobíte svojim potrebám. Pozrite sa, čo všetko získate s PULUZ!

02Puluz/PU202/7

Premyslený dizajn

Selfie tyč PULUZ je vyrobená z vysokokvalitného ABS, ktorý zaručuje nielen estetický vzhľad, ale aj pevnosť a stabilitu, ktoré sú pri fotografovaní alebo natáčaní videí veľmi dôležité. Vďaka trojdielnej konštrukcii máte možnosť nastaviť dĺžku od 20 cm do celých 63 cm, čo vám umožní prispôsobiť zariadenie rôznym potrebám. Montáž tyče je rýchla a pohodlná a môžete ju tiež premeniť na statív, aby ste zvýšili jej funkčnosť. Súčasťou balenia je aj šnúrka na pohodlné a bezpečné uchopenie. Pozrite sa, čo všetko ponúka spoločnosť PULUZ!

02Puluz/PU202/6

Spoločník na každú cestu

Skladacia selfie tyč PULUZ je dokonalým spoločníkom na každú cestu. Vďaka prenosnému dizajnu ju môžete ľahko uložiť do kabelky alebo vrecka, takže ju budete mať vždy po ruke, keď budete chcieť zachytiť nezabudnuteľné okamihy. To však nie je všetko! Táto multifunkčná pomôcka ponúka tri funkcie v jednom: dobre poslúži nielen na nahrávanie dynamických športových záberov z pevného uhla, ale aj ako univerzálny držiak na zhotovovanie fotografií a videí športovou kamerou, kompaktným fotoaparátom alebo smartfónom. Môžete ho použiť aj ako statív na zabezpečenie stability pri snímaní záberov. S nami sa každý výlet stane skutočným dobrodružstvom plným dokonalých záberov!

02Puluz/PU202/4

Súčasťou balenia je

  • Skladacia selfie tyč
  • Nohy statívu
  • Šnúrka
Výrobca PULUZ
Model PU202
Materiál ABS
Dĺžky 20 cm, 58 cm, 63 cm
055430
18 položky
5905316148635

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product