• 3% zľava pri platbe prevodom
Uchwyt, stojak na telefon Omoton C4 (srebrny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Držiak na telefón Omoton C4, stojan (strieborný)

6,74 € (s DPH) 5,62 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Držiak na telefón Omoton C4, stojan (strieborný)

Chcete sa postarať o svoje pohodlie pri používaní telefónu? Držiak Omoton C4 určite splní vaše očakávania! Toto príslušenstvo vám umožní voľne používať telefón bez toho, aby ste ho museli držať v ruke. Je nastaviteľný v uhle 270° a vďaka širokej kompatibilite doň môžete ľahko umiestniť rôzne zariadenia.

Omoton/C4-Silver/2

Vhodné pre rôznych používateľov

Držiak je nastaviteľný v uhle 270°, takže si môžete nastaviť sklon podľa svojich potrieb a získať dokonalý uhol pohľadu. Pri používaní smartfónu sa tak môžete rozlúčiť s bolesťami chrbta a krku! Okrem toho môžete smartfón jednoducho umiestniť do polohy na výšku aj na šírku.

Omoton/C4-Silver/5

Spoľahlivá stabilita

Stojan je navrhnutý pre maximálne pohodlie. Vďaka jeho skladaciemu vyhotoveniu si ho môžete ľahko vziať kamkoľvek so sebou a jeho starostlivo premyslená konštrukcia zaisťuje potrebnú stabilitu. Už sa nemusíte obávať, že sa váš telefón pri sledovaní videí alebo prezeraní sociálnych sietí prevráti. Držiak je tiež vybavený mäkkými silikónovými podložkami, ktoré chránia vaše zariadenie pred poškriabaním.

Omoton/C4-Silver/7
Výrobca: SIEŤOVÝ POHĽAD Na trhu je k dispozícii len jeden držiak, ktorý je určený na uchytenie: Omoton
Model C4
Farba Silver
Rozmery 107 x 124 mm
049202
42 položky
6975969180176

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product