• 3% zľava pri platbe prevodom
Podstawka na telefon Remax, RM-C11
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Stojan na telefón Remax, RM-C11

13,85 € (s DPH) 11,54 € (bez DPH)
check skladom
Tovar je skladom a bude doručený do 1-5 pracovných dní
Tovar je skladom a bude doručený do 1-5 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Stojan na telefón Remax, RM-C11

Stojan na telefón Remax RM-C11 je praktické príslušenstvo, ktoré vám uľahčí a uľahčí používanie telefónu bez toho, aby ste ho museli držať v ruke. Umožňuje stabilné umiestnenie smartfónu na stôl, pracovnú dosku alebo iný povrch a poskytuje pohodlie pri sledovaní videí alebo používaní aplikácií. Stojan je určený pre telefóny a tablety, umožňuje pohodlné otáčanie o 720° a poskytuje pevnú oporu, takže sa nemusíte obávať pádu zariadenia.

Remax/RM-C11/1

Pre vaše pohodlie

Držanie telefónu v ruke môže byť z dlhodobého hľadiska únavné, takže ak sledujete film alebo streamujete online, oprite si zariadenie o stojan a užite si úplnú voľnosť pohybu. Stojan ponúka nastaviteľný uhol sklonu, takže si ho môžete prispôsobiť svojim potrebám. Stojan nebráni vo výhľade na obrazovku a poskytuje ľahký prístup k nabíjaciemu portu, takže môžete zariadenie používať aj počas nabíjania.

Remax/RM-C11/2

Úplná stabilizácia

Výrobok je vyrobený z vysokokvalitných materiálov. Je dobre vyvážený a ponúka 150 mm panel, o ktorý môžete oprieť svoje zariadenie. Protišmyková úprava ďalej chráni vaše zariadenie pred pádom, takže sa nemusíte obávať jeho poškodenia.

Remax/RM-C11/3
Manufacturer: Remax
Model RM-C11
Materiál Zliatina hliníka
Technológia Oxidácia
047744
28 položky
6954851202790

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product