• 3% zľava pri platbe prevodom
Uchwyt Uchwyt, stojak na telefon Remax, RM-C08 (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Držiak na telefón, stojan na telefón Remax, RM-C08 (čierny)

11,07 € (s DPH) 9,23 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Remax držiak na telefón, stojan, RM-C08 (čierny)

Používate často svoj telefón alebo tablet? Vyskúšajte stojan, ktorý eliminuje potrebu držať zariadenie. Stojan sa skvele hodí na videohovory, sledovanie videí na YouTube alebo online streamovanie. Konštrukcia stojana umožňuje voľné nabíjanie zariadenia a rýchle nastavenie uhla a výšky. Výrobok je vyrobený z kvalitných materiálov a poskytuje potrebnú stabilitu.

Remax/RM-C08-Black/1

Premyslený dizajn

Stojan má robustnú konštrukciu, takže váš telefón v ňom bude v úplnom bezpečí. Silikónová protišmyková vrstva zaručuje, že stojan sa nebude kĺzať po povrchu stola. Do držiaka môžete vložiť zariadenie s dĺžkou približne 100 - 300 mm a následne nastaviť jeho polohu v rozsahu 360° a tiež v osi hore-dole. Uvoľnite si ruky a slobodne používajte svoj smartfón!

Remax/RM-C08-Black/2
Výrobca: Remax
Model RM-C08
Farba Čierna
Kompatibilita Telefóny a tablety ~100 - 330 mm
047742
38 položky
6954851236177

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product