• 3% zľava pri platbe prevodom
Uchwyt Freewell Sherpa z migawką i funkcją Selfie Stick
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Freewell Sherpa Grip so spúšťou a selfie tyčou

67,41 € (s DPH) 56,18 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Freewell Sherpa Grip so spúšťou a selfie tyčou

Získajte maximálne pohodlie pri fotografovaní a nahrávaní pomocou smartfónu! Freewell Sherpa Grip využíva pokročilé rozhranie Bluetooth 5.2 na pripojenie k vybranému zariadeniu, čím sa v okamihu zmení na praktickú selfie tyč! Je kompatibilná so všetkými smartfónmi a prídavné nástavce (studená pätka a ¼ závitu) vám umožnia pripojiť rôzne príslušenstvo.

Freewell/FW-SH-GRIP/1

Mnoho možností

Teraz bude fotografovanie na dovolenke ešte jednoduchšie. Rukoväť perfektne padne do ruky a poskytuje bezpečné uchopenie. Zároveň zvýši stabilitu vášho smartfónu pri fotografovaní. Navyše ho môžete v okamihu premeniť na selfie tyč - praktické diaľkové ovládanie vám umožní pohodlne fotografovať až zo vzdialenosti 10 m. K dispozícii je aj ¼ závit a studený nožný nástavec, ktoré vám umožnia pripojiť ďalšie príslušenstvo. Ľahko tak pripojíte statív, mikrofón alebo svetlo.

Freewell/FW-SH-GRIP/3

Ľahká a kompaktná konštrukcia

Držiak Freewell Sherpa je vyrobený z najkvalitnejších materiálov, ktoré zaručujú trvanlivosť a odolnosť voči mechanickému poškodeniu. Môžete si byť istí, že vám bude dlho a dobre slúžiť! Držiak je veľmi ľahký a pohodlný na používanie, takže si ho môžete ľahko vziať so sebou, kamkoľvek budete chcieť.

Freewell/FW-SH-GRIP/2

Výrobca: Slovenská republika Výrobca: Slovenská republika Výrobca: Slovenská republika Výrobca: Slovenská republika Freewell
Model Sherpa
Verzia Bluetooth 5.2
Dosah Do 10 m
Kompatibilita Smartfóny so šírkou 68-86 mm
Maximálne zaťaženie 350 g
Maximálna hrúbka telefónu 11 mm
Maximálna dĺžka selfie tyče 143 cm
048110
122 položky
6972971860072

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product