• 3% zľava pri platbe prevodom
Stojak teleskopowy Joyroom JR-ZS203 na telefon/tablet (biały)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Teleskopický stojan Joyroom JR-ZS203 pre telefón/tablet (biely)

8,50 € (s DPH) 7,08 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Teleskopický stojan Joyroom JR-ZS203 pre telefón/tablet (biely)

Vychutnajte si pohodlie pri sledovaní filmov a televíznych programov. Teleskopický stojan Joyroom JR-ZS203 je široko kompatibilný s rôznymi modelmi smartfónov a tabletov. Výrobok má nastaviteľnú výšku od 189 do 260 mm a umožňuje nastaviť uhol sklonu a vďaka jeho dômyselnej konštrukcii môžete zariadenie pripojiť na nabíjanie aj počas používania stojana. Rozlúčte sa s pretrvávajúcou bolesťou krku a zápästia a dosiahnite pohodlie svojich snov!


Pre vaše pohodlie

Uľavte svojmu zápästiu. Teleskopický stojan Joyroom vám umožní pohodlne sledovať obľúbené filmy a televízne programy a rozlúčiť sa s nepríjemnými pocitmi v oblasti krku. Výrobok je kompatibilný s rôznymi modelmi smartfónov a tabletov a umožňuje umiestniť zariadenie vertikálne aj horizontálne.


Nastaviteľný

Vďaka možnosti nastavenia výšky stojana Joyroom v rozsahu 189 až 260 mm si môžete výrobok ľahko prispôsobiť svojim potrebám. Okrem toho môžete nastaviť uhol sklonu. Zabudnite na nepohodlné ohýbanie krku!


Premyslený dizajn

Už sa nemusíte obávať, že úroveň nabitia batérie vášho zariadenia je príliš nízka, keď je film na plnom napätí. Stojan Joyroom bol navrhnutý s dôrazom na detail. Vďaka tomu môžete svoje zariadenie voľne nabíjať, aj keď ho práve používate. Vďaka silikónovej protišmykovej podložke je navyše výrobok mimoriadne stabilný.


Špecifikácie:

Výrobca: Joyroom
Model JR-ZS203
Materiál ABS + silikón + hliníková zliatina
Rozmery pred rozložením 189 x 105 x 105 mm
Rozmery po rozložení 260 x 105 x 105 mm
Hmotnosť 257 g
Farba Biela
045056
59 položky
6941237153142

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product