• 3% zľava pri platbe prevodom
Obrotowa podstawka na telefon Dudao F15 (czarna)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Otočný stojan na telefón Dudao F15 (čierny)

9,68 € (s DPH) 8,07 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Otočná kolíska pre telefón

Vytvárajte veľkolepé zábery bez obmedzení. Otočný stojan telefónu ponúka sledovanie tváre a objektov a možno ho používať rôznymi spôsobmi - od živého vysielania zo sociálnych médií až po online konferencie. Otáča sa o 360 stupňov a umožňuje nastaviť uhol. Starostlivo premyslená konštrukcia zaručuje stabilitu.


Sledovanie tváre a objektu

Stojan je vybavený inteligentným sledovaním objektu, vďaka ktorému kamera automaticky sleduje cieľový objekt. Má tiež funkciu rozpoznávania a sledovania tváre, ktorá umožňuje stojanu sledovať vašu tvár, aj keď sa pohybujete.


Stabilné zábery za všetkých podmienok

Základňa statívu zaručuje spoľahlivú stabilitu a je odolná voči všetkým nárazom. Umiestnite stojan na rovný povrch, pripevnite naň telefón a vytvárajte úžasné zábery takmer v akýchkoľvek podmienkach. Produkt navyše umožňuje automatické fotografovanie - stačí ho len odfotiť!


Používajte ho tak, ako chcete

F15 sa otáča o 360°, takže máte istotu, že ste vždy v dosahu. Môžete si tiež nastaviť uhol sklonu 37° nahor aj nadol. Chcete si ho ešte viac prispôsobiť svojim potrebám? Vyberte si medzi horizontálnym a vertikálnym režimom.


Mnohé aplikácie

Otočný stojan je ideálny pre rôzne situácie. Môžete ho používať na nahrávanie videí pre sociálne médiá - je kompatibilný s väčšinou obľúbených sociálnych médií. Je vhodný aj na videokonferencie v práci alebo na živé vysielanie. Vaše možnosti sú nekonečné!


Špecifikácie:

Výrobca Dudao
Model F15
Farba Čierna
Verzia Bluetooth 5.0
Rozmery 95 x 95 x 195 mm
Materiál ABS + silikón + kov
039484
30 položky
6973687241599

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product