• 3% zľava pri platbe prevodom
Składana, teleskopowa podstawka na telefon Dudao F10XS (biała)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Skladací teleskopický stojan na telefón Dudao F10XS (biely)

7,27 € (s DPH) 6,06 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Skladací teleskopický stojan na telefón Dudao F10XS (biely)

Získajte pohodlie pri sledovaní filmov alebo uskutočňovaní videohovorov! Teleskopický stojan na telefón/tablet je výškovo a uhlovo nastaviteľný. Je protišmykový a kompatibilný s telefónmi a tabletmi.

Spoľahlivá stabilita

Špeciálne navrhnutý dizajn stojana bezpečne drží váš telefón alebo tablet. Nemusíte sa obávať, že vám smartfón vykĺzne zo stojana! Silikónové prvky umiestnené na troch miestach zabraňujú náhodnému skĺznutiu zariadenia.

Vhodné pre rôzne potreby

Stojan má praktickú funkciu nastavenia uhla, takže ho môžete ľahko prispôsobiť svojim potrebám. Hornú časť stojana môžete ľubovoľne otáčať o 180 stupňov, zatiaľ čo spodnú časť možno nastaviť o 90 stupňov. Navyše si môžete nastaviť aj jeho výšku.

Kompaktný dizajn

Výrobok má nízku hmotnosť a malé rozmery, takže na stole nezaberie veľa miesta. Okrem toho sa vďaka skladaciemu dizajnu ľahko prenáša - môžete ho jednoducho zbaliť do batohu alebo batožiny a užívať si pohodlie pri sledovaní obľúbených televíznych programov alebo prehliadaní webu. Stojan je plne kompatibilný so všetkými smartfónmi a tabletmi dostupnými na trhu.

Špecifikácie:

Výrobca Dudao
Model F10XS
Farba Biela
Materiál Plast + ABS + akryl
Kompatibilné Telefóny, tablety
039486
57 položky
6973687242770

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product