• 3% zľava pri platbe prevodom
Podstawka stojak uchwyt Baseus Biaxial na tablet (szara)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Držiak na tablet Baseus Biaxial (sivý)

26,80 € (s DPH) 22,34 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Baseus Biaxial stojan na tablety

Rozlúčte sa s vedľajšími účinkami dlhodobého držania tabletu! Stojan Biaxial je celý vyrobený z kovu s otočnými kĺbmi, takže si môžete počas používania zariadenia voľne nastaviť výšku a uhol pohľadu. Okrem toho je stojan kompatibilný so všetkými modelmi tabletov s maximálnou uhlopriečkou 13". Vďaka malým rozmerom si ho v zloženom stave môžete vziať kamkoľvek so sebou.


Prispôsobte si ho svojim potrebám

Vďaka nastaviteľnej výške a uhlu pohľadu môžete stojan ľahko prispôsobiť svojim potrebám. Budete si môcť prezerať svoje obľúbené webové stránky, prijímať videohovory alebo sledovať televízne seriály bez toho, aby ste si namáhali ruky alebo krk.


Bezpečné pre vaše zariadenie

Nemusíte sa obávať, že vám tablet vykĺzne zo stojana! Stojan Biaxial je protišmykový a vďaka silikónu drží zariadenie stabilne. Okrem toho zabraňuje poškriabaniu hardvéru. Navyše môžete tablet jednoducho pripojiť na nabíjanie bez toho, aby ste ho museli vybrať zo stojana!


Kompaktná veľkosť

Vďaka malým rozmerom stojana v zloženom stave ho môžete ľahko vložiť do tašky alebo batohu. Môžete si ho vziať kamkoľvek so sebou a pohodlne používať zariadenie bez použitia rúk. Okrem toho je kompatibilný so všetkými modelmi tabletov s maximálnou uhlopriečkou 13".


Špecifikácie:

Názov značky BASEUS
Model Biaxiálne
Typ stolový držiak
Materiál zliatina hliníka
Farba šedá
Proces CNC
Aplikácia pre tablety s uhlopriečkou menšou ako 13 palcov
Veľkosť 115 x 126 x 43 mm
Hmotnosť 361g
036432
122 položky
6932172615192

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product