• 3% zľava pri platbe prevodom
Selfie stick Telesin do kamer sportowych z pilotem BT (TE-RCSS-001)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Telesin selfie tyč pre športové kamery s BT diaľkovým ovládaním (TE-RCSS-001)

32,24 € (s DPH) 26,86 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Selfie tyč s diaľkovým ovládaním Telesin TE-RCSS-001

Vytvárajte dokonalé selfie a zaznamenávajte ešte zaujímavejšie zábery. Selfie tyč Telesin je kompatibilná s väčšinou obľúbených športových fotoaparátov a má maximálnu dĺžku až 600 mm, čo z nej robí dokonalý statív. Súčasťou súpravy je aj malý diaľkový ovládač, ktorý umožňuje diaľkové ovládanie kamery až zo vzdialenosti 72 m.

Pohodlné nastavenie dĺžky

Selfie tyč je navrhnutá tak, aby vyhovovala širokej škále potrieb, a je nastaviteľná až do dĺžky 600 mm. Teraz môžete ľahko zachytiť celú úchvatnú krajinu alebo urobiť dokonalé skupinové selfie! Príslušenstvo môžete tiež ľahko premeniť na praktický statív na nahrávanie stabilných záberov alebo prípravu výukového programu na YouTube.

Praktické diaľkové ovládanie je súčasťou balenia

Užívajte si takmer neobmedzenú slobodu pri nahrávaní alebo fotografovaní. Súčasťou balenia je malý diaľkový ovládač Bluetooth, ktorým môžete na diaľku ovládať fotoaparát alebo kameru v smartfóne. Má maximálny dosah až 72 m a vďaka magnetickému dizajnu sa dá ľahko pripevniť na selfie tyč alebo z nej odňať. Teraz stačí jedno kliknutie na spustenie nahrávania alebo fotografovanie!

Široká kompatibilita

Na selfie tyč ľahko pripevníte športovú kameru alebo smartfón. Príslušenstvo sa dodáva s držiakom na telefón a je kompatibilné s mnohými rôznymi modelmi zariadení - napríklad GoPro 10, 9, 8 a MAX. Nezáleží na tom, aké zariadenie používate - teraz môžete ľahko dosiahnuť požadované výsledky!

Môžete ho mať stále pri sebe

Vďaka nízkej hmotnosti a skladaciemu dizajnu vás selfie tyč Telesin môže sprevádzať takmer kdekoľvek. V zloženom stave má príslušenstvo dĺžku len 173 mm - ľahko sa zmestí do batohu alebo kabelky! Vezmite si ho na najbližší výlet alebo večierok a uistite sa, že nepremeškáte príležitosť na získanie fantastického záberu.

Robustná konštrukcia

Príslušenstvo je vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré zaručujú jeho odolnosť a pevnosť. Rameno z hliníkovej zliatiny je mimoriadne odolné a perfektne sa drží v ruke - nevyklzáva z nej. Špeciálne navrhnuté nohy statívu zaručujú jeho stabilitu a protišmykové podložky umiestnené na nichPodložky zabraňujú jeho posúvaniu po stole alebo podlahe.

Zahŕňa

  • Selfie tyč
  • Diaľkové ovládanie Bluetooth
  • Kábel USB-C
  • Držiak telefónu
  • Zaisťovacia skrutka
  • Skrutka pre držiak telefónu
  • Adaptér
  • Používateľská príručka

Špecifikácie

Výrobca Telesin
Model TE-RCSS-001
Dĺžka v zloženom stave 173 ±2 mm
Maximálna dĺžka 600 ±10 mm
Šírka držiaka telefónu 57-103 mm
Kapacita batérie diaľkového ovládača 65 mAh
Nabíjacie napätie diaľkového ovládania Nad 5 V 100 mA
Rozhranie pre diaľkové nabíjanie USB-C
Čas nabíjania na diaľku Približne 2 h
Prevádzkový čas diaľkového ovládania Približne 12 h
Rozmery diaľkového ovládania 42 x 35 mm

030319
168 položky
6972860177885

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product