• 3% zľava pri platbe prevodom
Selfie stick 0,9m Telesin do kamer sportowych (GP-MNP-90T)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Selfie tyč 0,9 m Telesin pre športové kamery (GP-MNP-90T)

21,04 € (s DPH) 17,53 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Selfie tyč Telesin GP-MNP-90T

Táto selfie tyč z uhlíkových vlákien od spoločnosti Telesin má vynikajúci pomer hmotnosti a hmotnosti - váži len 113 g a zvládne zariadenia s hmotnosťou do 1,5 kg. Vďaka 2 dostupným dĺžkam a priloženému statívu si môžete príslušenstvo prispôsobiť svojim potrebám. Výrobok je kompatibilný s mnohými fotoaparátmi a je mimoriadne odolný.

Jedinečná kombinácia nízkej hmotnosti a odolnosti

Selfie tyč je vyrobená z dovážaných uhlíkových vlákien, ktoré zvýšili jej pevnosť až o 40 % a zároveň znížili hmotnosť o 30 %. Tento praktický doplnok je neuveriteľne kompaktný aj v zloženom stave - vezmite si ho na túru alebo do prírody a užívajte si neobmedzenú tvorivú slobodu! Selfie tyč je tiež odolná voči korózii - neublíži jej ani dážď.

Kompatibilný s vašou športovou kamerou

Produkt je kompatibilný s rôznymi modelmi športových kamier. Používajte ju v kombinácii s GoPro Hero, DJI Osmo Action, SJCAM, Xiaomi Yi a ďalšími podobnými zariadeniami. Bez ohľadu na to, aké zariadenie používate, so systémom Telesin získate ešte viac možností nahrávania.

Prispôsobte ho svojim očakávaniam

Nastavte si dĺžku selfie tyče podľa svojich potrieb. K dispozícii sú dĺžky 25 cm a až 90 cm. Nastavenie príslušenstva je neuveriteľne jednoduché - stačí ho otočiť správnym smerom. Potrebujete stabilný statív? Priložený statív vám umožní umiestniť selfie tyč a kameru na rovný povrch, čím si uvoľníte ruky na nahrávanie vlogu, kozmetického tutoriálu alebo návodu pre domácich majstrov.

Špecifikácie

Výrobca Telesin
Model GP-MNP-90T
Materiál Hliníková zliatina + uhlíkové vlákna
Kompatibilita DJI Osmo Action, GoPro Hero alebo Xiaomi Yi
Hmotnosť 113g
Minimálna dĺžka 25 cm
Maximálna dĺžka 90 cm
Maximálne zaťaženie 1,5 kg
Farba čierna

Obsah balenia

Selfie tyč GP-MNP-90T
remienok na zápästie
dlhá skrutka
statív

026670
108 položky
6972860174600

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product