• 3% zľava pri platbe prevodom
Adapter 7w1 Blitzwolf BW-TH5 Hub USB-C do 3xUSB 3.0, HDMI, USB-C PD, SD, microSD
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rozbočovač 7v1 Blitzwolf BW-TH5 USB-C na 3xUSB 3.0, HDMI, USB-C PD, SD, microSD adaptér

23,62 € (s DPH) 19,68 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Adaptér Blitzwolf BW-TH5 7v1

Adaptér BlitzWolf 7 v 1 je vybavený portom USB-C na rýchle nabíjanie PD, 3 portami USB 3.0, portom HDMI 4K a dvoma vstupmi pre pamäťové karty TF a SD. Môžete k nemu pripojiť svoj smartfón, notebook, tablet, počítač a iPad. Umožňuje rýchly prenos súborov a má množstvo bezpečnostných funkcií na ochranu vášho zariadenia pred prepätím, nadprúdom atď.

3 porty USB 3.0

3 porty USB 3.0 umožňujú rýchly prenos dát rýchlosťou až 5 Gb/s. Pripojte k nim myš, klávesnicu, tlačiareň a ďalšie zariadenia.

Konektor HDMI

Port HDMI umožňuje pripojiť externý displej, ktorý sa môže zobrazovať v režime zrkadlenia, keď sa zobrazuje rovnaký obraz ako na hlavnom monitore, a v režime rozšírenia, keď je pripojená obrazovka ďalším nezávislým displejom. Zariadenie podporuje rozlíšenie 4K @30 Hz a 1080p @60 Hz.

Porty na karty TF/SD a konektor USB-C PD

Zariadenie podporuje prenos údajov medzi kartami SD a micro SD a pripojeným počítačom. Port USB-C s podporou technológie Power Delivery umožňuje rýchle nabíjanie pripojeného zariadenia s výkonom až 100 W.

Robustná konštrukcia

Rozbočovač je vyrobený z vysokokvalitného hliníka, ktorý zaručuje odolnosť a množstvo bezpečnostných prvkov na ochranu pripojených zariadení. Malé rozmery umožňujú vziať adaptér so sebou na akúkoľvek cestu a protišmyková základňa zaisťuje stabilitu počas prevádzky.

8.jpg

Špecifikácie

Výrobca BlitzWolf
Model BW-TH5
Zástrčka USB-C
Porty 1x HDMI, 3x USB 3.0, 1x USB-C PD, 1x SD, 1x Micro SD
Rozlíšenie obrazu HDMI: 4K @30 Hz, FullHD @60 Hz
Napájanie PD 100 W
Prenosová rýchlosť USB 3.0 až 5 Gb/s
Prenosová rýchlosť kariet SD/micro SD až 480 Mb/s
Farba Sivá
Rozmery 95 x 45 x 11 mm
Hmotnosť 52 g
Materiál Hliník

019152
81 položky
5907489601665

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product