• 3% zľava pri platbe prevodom
Adapter 4w1 Baseus Hub USB-C na 4xUSB 3.0 (ciemny szary)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rozbočovač 4v1 Baseus USB-C na adaptér 4xUSB 3.0 (tmavosivý)

26,93 € (s DPH) 22,44 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Adaptér Baseus 4v1

Rozšírte svoje možnosti pomocou adaptéra Baseus 4v1! Zariadenie je vybavené 4 portami USB 3.0, ktoré umožňujú prenášať súbory rýchlosťou až 500 MB. Vyznačuje sa tiež širokou kompatibilitou a štýlovým a moderným dizajnom, ktorý poteší každého.


Okamžitý prenos súborov

Už nemusíte večne čakať, kým sa vaše súbory nahrajú! Porty USB 3.0 umožňujú prenášať súbory rýchlosťou až 500 MB/s. Veľké súbory, fotografie, videá alebo skladby tak môžete prenášať medzi zariadeniami v priebehu niekoľkých sekúnd.


Ešte viac možností

Hub je ideálny pre každú situáciu - či už ste doma, v práci alebo na cestách. Podporuje váš smartfón OTG? Pripojte k nemu prenosný disk a pohodlne prenášajte potrebné súbory alebo fotografie do smartfónu. Alebo si chcete uľahčiť prácu na tablete? Stačí pripojiť klávesnicu a myš, aby ste zvýšili svoje pohodlie a produktivitu.


Plug&Play

Zariadenie je vybavené funkciou Plug&Play. Čo to znamená? To znamená, že môžete jednoducho pripojiť zariadenia bez inštalácie ďalšieho softvéru - stačí pripojiť zabudovaný kábel k príslušnému konektoru v počítači.


Premyslený dizajn

Vďaka malým rozmerom a hmotnosti zariadenia si ho môžete vziať so sebou, kamkoľvek idete. Dodáva sa s praktickým kufríkom na jednoduchú prepravu a skladovanie. Svetelný indikátor vás informuje o stave vašej práce a silikónové časti zabraňujú kĺzaniu hubky po hladkých povrchoch. Je vyrobený z odolného materiálu odolného proti opotrebovaniu, ktorý dokonale odvádza teplo z vnútra adaptéra. Za zmienku stojí aj moderný a štýlový dizajn.


Zahrnuté

  • Adaptér 4v1
  • ochranné puzdro

Špecifikácie:

Výrobca Baseus
Model WKJZ010513
Farba Tmavo šedá
Materiál Tvrdené sklo + hliníková zliatina + PC + ABS
Dĺžka kábla 140 mm
Porty USB 3.0 x4
Prenosová rýchlosť USB 3.0 500 MB/s (max.)
Výstup 5V / 0,9A
Kompatibilita Windows, Apple OS, Linux, Vista
041111
61 položky
6932172624118

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product