• 3% zľava pri platbe prevodom
Adapter 6w1 Dudao A15S USB-C na 3x USB, 1x USB-C, SD/TF (szary)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dudao A15S 6v1 USB-C na 3x USB, 1x USB-C, SD/TF adaptér (sivý)

14,59 € (s DPH) 12,16 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Dudao A15S 6w1 USB-C na 3x USB, 1x USB-C, SD/TF adaptér (sivý)

Váš notebook nemá dostatok portov? Teraz to nie je problém! Adaptér je vybavený 3x USB, 1x USB-C, vstupmi SD/TF, takže k nemu môžete pripojiť napríklad klávesnicu, myš, flash disk atď. Navyše poskytuje rýchlosť prenosu dát až 5 Gb/s (USB 3.0) a 60 W PD nabíjanie. Okrem toho sa vďaka ľahkej a kompaktnej konštrukcii ľahko skladuje a hliníková konštrukcia zaručuje odolnosť a zabraňuje prehriatiu.

Rýchle nabíjanie

Užite si okamžité nabíjanie svojho zariadenia! Adaptér Dudao podporuje protokoly rýchleho nabíjania PD 2.0/3.0, takže už nemusíte donekonečna čakať, kým sa váš smartfón nabije. Poznámka: Ak chcete používať funkciu rýchleho nabíjania, potrebujete nabíjačku, ktorá podporuje vyššie uvedené protokoly.

Rýchly prenos údajov

Ďalšou výhodou zariadenia Dudao A15S je možnosť prenášať súbory rýchlosťou 5 Gb/s (ak používate port USB 3.0. Navyše môžete kopírovať dáta a zároveň nabíjať zariadenie. Okrem toho je adaptér vybavený slotom SD/TF a umožňuje čítať údaje z oboch kariet súčasne.

Premyslený dizajn

Robustná konštrukcia adaptéra a použitie hliníka zaisťuje stabilnú prevádzku bez rušenia a odolnosť voči prehriatiu. Vďaka ľahkej a kompaktnej konštrukcii je navyše preprava a skladovanie výrobku hračka. Okrem toho je A15S kompatibilný so systémami Windows, Mac OS a Linux.

Špecifikácie:

Výrobca Dudao
Model A15S
Farba šedá
Dĺžka kábla 15 cm
Materiál hliník
Kompatibilita Windows, Mac OS, Linux
Vstupný port USB-C
Výstupné porty 3x USB, 1x USB-C, SD/TF
039493
52 položky
6973687240363

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product