• 3% zľava pri platbe prevodom
Hub 5w1 Baseus AcmeJoy series USB-C do 2xUSB 3.0 + USB 2.0 + USB-C PD + RJ45 (szary)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rozbočovač 5w1 Baseus série AcmeJoy USB-C na 2xUSB 3.0 + USB 2.0 + USB-C PD + RJ45 (sivý)

38,00 € (s DPH) 31,66 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Rozbočovač 5w1 Baseus série AcmeJoy USB-C na 2xUSB 3.0 + USB 2.0 + USB-C PD + RJ45 (sivý)

Váš notebook nemá dostatok portov? Teraz môžete ľahko rozšíriť jeho možnosti! Rozbočovač Baseus AcmeJoy 5v1 ponúka až 5 užitočných slotov - 2x USB 3.0, USB 2.0, USB-C a RJ45. Dokáže prenášať súbory rýchlosťou až 500 MB/s a podporuje 100W rýchle nabíjanie PD. Zariadenie je tiež bezpečné na používanie a vyznačuje sa širokou kompatibilitou.

Široká kompatibilita

Bez ohľadu na to, aký hardvér používate, rozbočovač Baseus AcmeJoy vás nesklame! Zariadenie je kompatibilné s operačnými systémami Windows, Linux a Mac OS a vďaka technológii Plug&Play nie je potrebné inštalovať žiadne ďalšie ovládače - stačí ho pripojiť k počítaču! Produkt navyše bez problémov spolupracuje s notebookmi, smartfónmi a tabletmi známych značiek, ako sú Apple, Lenovo, Xiaomi a Huawei.

Vylepšený dizajn

Hub má tiež moderný dizajn. Zrkadlový povrch a tvrdené sklo mu dodávajú elegantný a štýlový charakter. Zariadenie má tiež zabudovaný svetelný indikátor, ktorý vám poskytne informácie o jeho stave. Navyše silikónové nožičky mu dodávajú väčšiu stabilitu a zabraňujú jeho posúvaniu po povrchu stola. Prepravu výrobku uľahčuje priložené puzdro. Rozbočovač je tiež chránený proti skratu, prepätiu a nadprúdu.

Prenos súborov v okamihu

Už nemusíte dlho čakať, kým sa súbory, ktoré potrebujete, dostanú na miesto určenia. Rozbočovač dokáže prenášať dáta rýchlosťou až 500 MB/s (na portoch USB 3.0). Čo to znamená v praxi? Kopírovanie 1 GB súborov trvá len približne 3 sekundy! Teraz môžete v okamihu preniesť všetky potrebné fotografie alebo videá medzi zariadeniami. Ušetrite čas so systémom Baseus!

Port USB-C 2 v 1

Teraz si môžete prácu ešte viac uľahčiť. Rozbočovač poskytuje multifunkčný port USB-C 2 v 1, ktorý nielenže prenáša súbory rýchlosťou až 500 MB/s, ale podporuje aj 100W rýchle nabíjanie PD. So spoločnosťou Baseus získate pokoj a zvýšite efektivitu svojej práce.

Užívajte si internet

Trávite veľa času na internete? Vyžaduje si vaša práca časté používanie webu? Rozbočovač Baseus AcmeJoy Hub sa vám bude určite hodiť! Zariadenie je vybavené portom RJ45, ktorý umožňuje využívať prenosové rýchlosti až do 1000 Mb/s. Môžete sa tak ľahko zúčastňovať online stretnutí, sledovať filmy, sťahovať súbory a dokonca hrať hry. Možnosti sú takmer nekonečné!

Funkcia OTG

Rozbočovač vám uľahčí Produkt podporuje OTG, takže ho môžete pripojiť k vybranému mobilnému zariadeniu a potom pohodlne prenášať súbory z disku USB alebo pripojiť myš a klávesnicu. To vám uľahčí a spríjemní prácu! Poznámka: pripojený tablet alebo telefón musí podporovať OTG.

Zahrnuté

  • Rozbočovač
  • Prípad

Špecifikácie

Výrobca Baseus
Názov AcmeJoy 5-portový adaptér HUB typu C
Model WKJZ010113
Farba Sivá
Dostupné porty 2x USB 3.0, USB 2.0, USB-C, RJ45
Konektor USB-C
Prenosová rýchlosť (USB 3.0) Až do 5 Gb/s
Prenosová rýchlosť (USB 2.0) Až 480 Mb/s
Prenosová rýchlosť (RJ45) Až 1000 Mb/s
Nabíjacie napájanie (USB-C PD) 100 W max.
Vstup 5 V / 3 A, 9 V / 3 A, 15 V / 3 A, 20 V / 5 A
Výstup 5 V / 0,5 A, 5 V / 0,9 A
Podporované systémy Windows, Mac OS, Linux
Materiál Tvrdené sklo + hliníková zliatina + (PC + ABS)
Rozmery 45 x 118 x 15 mm
Dĺžka kábla 140 mm
Hmotnosť Približne 86 g

038285
70 položky
6932172613907

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product