• 3% zľava pri platbe prevodom
Adapter Hub USB-C do 2x USB 3.0 + USB-C Orico, 5 Gbps, 0.15m (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Adaptér Orico USB-C na 2x USB 3.0 + USB-C Hub, 5 Gb/s, 0,15 m (čierny)

5,47 € (s DPH) 4,56 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Rozbočovač USB-C na 2x USB 3.0 + adaptér USB-C Orico PWC2U-C3-015-BK-EP

Váš počítač nemá dostatok portov? Rozbočovač Orico PWC2U-C3-015-BK-EP vám pomôže zvýšiť jeho možnosti! Zariadenie je vybavené 3 portami (2x USB-A, 1x USB-C) a dokáže prenášať súbory rýchlosťou až 5 Gb/s. Môžete napríklad ľahko pripojiť pevný disk, myš alebo klávesnicu. Adaptér je tiež mimoriadne odolný - bude vám dlho dobre slúžiť.

Rýchly prenos súborov

Rozbočovač je vybavený rozhraním USB 3.0, takže môžete v okamihu prenášať potrebné súbory. Poskytuje prenosové rýchlosti až do 5 Gb/s (500 MB/s)! To znamená, že už nemusíte dlho čakať, kým sa vaše fotografie, dokumenty, videá alebo prezentácie dostanú na miesto určenia. Zariadenie je tiež spätne kompatibilné s rozhraním USB 2.0.

Až 3 dostupné porty

Rozšírte možnosti svojho počítača. Adaptér je vybavený 3 portami USB (2x USB-A, 1x USB-C), ku ktorým môžete pripojiť napríklad prenosnú pamäť, myš alebo klávesnicu. Pokročilý čip zabezpečuje stabilné pripojenie medzi zariadeniami - zabudnite na oneskorenie!

Vysokokvalitná konštrukcia

Adaptér je vyrobený z odolného plastu ABS, ktorý je odolný proti poškriabaniu. Cínovaný medený kábel zaručuje efektívnu a spoľahlivú prevádzku a robustný konektor sa vyznačuje nízkym opotrebovaním. Rozbočovač má tiež zabudovaný svetelný indikátor, ktorý vám poskytne informácie o jeho prevádzkovom stave. Navyše porty USB adaptéra boli dodatočne chránené proti poškodeniu.

Široká kompatibilita

Nebojte sa problémov s kompatibilitou. Rozbočovač bezproblémovo spolupracuje so zariadeniami, ako je napríklad disk USB, myš, klávesnica, webová kamera, čítačka pamäťových kariet, stolný ventilátor alebo tlačiareň. Navyše produkt dokonale funguje s operačnými systémami Windows, Linux a Mac OS. Vďaka technológii Plug&Play ho navyše stačí len pripojiť k počítaču - nie je potrebné inštalovať žiadne ovládače!

Špecifikácie

Výrobca Orico
Model PWC2U-C3-015-BK-EP
Farba Čierna
Vstup USB-C
Výstup 2x USB-A, 1x USB-C
Prenosová rýchlosť Až do 5 Gb/s
Dĺžka kábla 15 cm
Materiál ABS
Rozmery 92,9 x 30,6 x 19,5 mm
Kompatibilita Windows, Mac OS, Linux

038028
109 položky
6941788855441

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product