• 3% zľava pri platbe prevodom
Hub 7in1 Baseus AcmeJoy Series USB-C do 2xUSB 3.0 + HDMI + USB 2.0 + USB-C PD + SD/TF (szary)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rozbočovač 7v1 Baseus AcmeJoy Series USB-C na 2xUSB 3.0 + HDMI + USB 2.0 + USB-C PD + SD/TF (sivý)

39,18 € (s DPH) 32,65 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Baseus AcmeJoy Series 7in1 Hub (sivý)

Rozšírte svoje možnosti pomocou rozbočovača Baseus AcmeJoy 7v1! Zariadenie je vybavené až 6 rôznymi portami vrátane HDMI, USB 3.0 alebo RJ45 a zabudovaný kábel USB-C. Umožňuje prenášať súbory rýchlosťou až 500 MB/s, rýchlo nabíjať zariadenia PD 100 W a zobrazovať obrázky vo vynikajúcej kvalite. Má tiež štýlový a inovatívny dizajn.

Vysoká kvalita obrazu

Vytvorte si vlastnú kinosálu vo svojej obývačke! Port HDMI umožňuje napríklad prenášať obraz v rozlíšení 4K@30 Hz na obrazovku televízora, takže môžete ľahko sledovať obľúbené televízne seriály alebo filmy na veľkej obrazovke. Vychutnajte si krištáľovo čistý obraz s bohatými detailmi.

Okamžitý prenos súborov a nabíjanie zariadení

Porty USB 3.0 a USB-C umožňujú prenášať súbory rýchlosťou až 500 MB/s. Veľké súbory, fotografie, filmy a skladby tak môžete prenášať medzi zariadeniami v priebehu niekoľkých sekúnd. Okrem iného môžete okamžite dobíjať svoj notebook vďaka rýchlemu nabíjaniu 100 W Power Delivery.

Mnoho možností

Hub je ideálny pre každú situáciu - doma, v práci alebo na cestách. Podporuje váš smartfón OTG? Pripojte prenosný disk a pohodlne prenášajte potrebné súbory alebo fotografie do smartfónu. Alebo si chcete uľahčiť prácu na tablete? Stačí pripojiť klávesnicu a myš, aby ste zvýšili svoje pohodlie a produktivitu.

Používateľsky prívetivé stránky

Zariadenie je vybavené funkciou Plug&Play. Čo to znamená? Umožňuje jednoduché pripojenie hardvéru bez potreby inštalácie ďalšieho softvéru. Okrem toho je rozbočovač široko kompatibilný so systémami Windows, Vista, Apple OS a Linux. Podporuje aj tablety a smartfóny rôznych značiek vrátane Zahŕňa aj širokú škálu smartfónov a tabletov vrátane Huawei, Apple a Samsung.

Premyslený dizajn

Vďaka kompaktnému a veľmi ľahkému dizajnu ho môžete mať vždy po ruke! Okrem toho nájdete praktické puzdro, ktoré uľahčuje prepravu a chráni ho pred poškriabaním. Rozbočovač má na prednej strane adaptéra zabudované tlačidlo, ktoré umožňuje stlmiť obraz zdieľaný na prídavnej obrazovke, aby sa chránilo vaše súkromie. Výrobok vyniká nielen svojou funkčnosťou, ale aj moderným a jedinečným dizajnom. O aktuálnom stave zariadenia vás navyše informuje svietiaci indikátor.

Zahrnuté

  • Baseus 7v1 HUB
  • Úložný kufor

Špecifikácie:

Model Náboj 7v1 Baseus AcmeJoy Series
Farba Tmavo šedá
Materiál Hliníková zliatina + tvrdené sklo + PC + ABS
Hmotnosť 86 g
Rozmery 118 x 45 x 15 mm
Dĺžka kábla 140 mm
Porty USB 3.0 x2, USB 2.0, HDMI, RJ45, USB-C
Prenosová rýchlosť USB 3.0 x2: 500 MB/s (max.)
USB 2.0: 60 MB/s (max.)
RJ45: 1000 MB/s (max.)
Rozlíšenie (HDMI) 4K@30Hz (max.)
Port USB-C PD 100 W (max.) a 5 GB/s (max.)
Vstup PD 5V/3A, 9V/3A, 15V/3A, 20V/5A
Výstup USB 5V / 0,9A
Kompatibilita Windows, Apple OS, Linux, Vista
038596
24 položky
6932172613938

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product