• 3% zľava pri platbe prevodom
Hub 6in1 Baseus PadJoy Series USB-C do USB 3.0 + HDMI + USB-C PD + jack 3.5mm + SD/TF (szary)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rozbočovač 6v1 Baseus PadJoy Series USB-C na USB 3.0 + HDMI + USB-C PD + 3,5 mm jack + SD/TF (sivý)

42,49 € (s DPH) 35,41 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Rozbočovač série 6v1 Baseus PadJoy (sivý)

Pohodlne používajte niekoľko zariadení naraz! Rozbočovač Baseus PadJoy Series 6v1 je vybavený 5 portami - HDMI, USB-C, USB 3.0, Mini Jack 3,5 mm a čítačkou kariet SD/TF, takže bude fungovať doma aj v kancelárii. Umožňuje rýchly prenos dát rýchlosťou až 500 MB/s a rýchle nabíjanie PD 100 W. Okrem toho špeciálny držiak umožňuje upevniť adaptér na obrazovku zariadenia.

Mnoho možností

Použite jeden vstup USB-C na svojom notebooku a získajte ešte viac možností! Rozbočovač PadJoy má až 5 portov - HDMI, USB 3.0, Mini Jack 3,5 mm, čítačku kariet SD/TF a USB-C. Je ideálny pre takmer každú situáciu - môžete ho používať v práci, doma alebo na cestách.

Nabíjanie a prenos údajov v okamihu

Nabíjajte svoje zariadenia okamžite! Rozbočovač Baseus obnoví napájanie notebooku alebo tabletu v okamihu vďaka rýchlemu 100W PD nabíjaniu. Okrem toho vám port USB-C a USB 3.0 umožňuje prenášať súbory rýchlosťou až 500 MB/s. Dôležité dokumenty alebo fotografie a videá vo vysokom rozlíšení prenesiete za niekoľko sekúnd!

Pohodlné používanie pamäťových kariet

Rozbočovač Baseus 6w1 ponúka praktickú čítačku kariet SD/TF. Neuveriteľná rýchlosť prenosu vám umožní jednoduchý prístup k fotografiám a iným multimediálnym súborom. Uľahčite si prácu a užite si bezkonkurenčné pohodlie adaptéra Baseus!

Vynikajúca kvalita obrazu

Rozbočovač umožňuje zdieľanie videa v rozlíšení 4K/30 Hz medzi zariadeniami. Pripojte adaptér k televízoru napríklad pomocou kábla HDMI a sledujte filmy na veľkej obrazovke! Zariadenie je ideálne aj na obchodné stretnutia alebo univerzitné prednášky.

Inovatívna povrchová úprava

Adaptér sa vyznačuje kompaktnými rozmermi a štíhlym tvarom. Je vyrobený z odolnej hliníkovej zliatiny, ktorá sa stará o optimálny odvod tepla z interiéru. Hliníkový povrch je navyše príjemný na dotyk a dodáva mu moderný charakter. Okrem toho je rozbočovač vybavený praktickou rukoväťou, takže ho môžete pohodlne pripevniť napríklad k obrazovke tabletu.

Špecifikácie:

Výrobca Baseus
Model Séria PadJoy
Farba Sivá
Výkon 100 W
Materiál Hliník + ABS
Rozlíšenie (HDMI) 4K@30Hz
Port USB-C PD 100 W a 500 MB/s
Čítačka kariet TF/SD
Prenosová rýchlosť USB 3.0: 5 Gb/s, spätná kompatibilita
Dĺžka kábla 19 cm
Kompatibilita Windows, Apple OS, Linux
037577
104 položky
6932172613952

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product