• 3% zľava pri platbe prevodom
Hub 5w1 Baseus Metal Gleam Series, USB-C do 3x USB 3.0 + HDMI + USB-C PD
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rozbočovač 5w1 Baseus Metal Gleam Series, USB-C na 3x USB 3.0 + HDMI + USB-C PD

40,33 € (s DPH) 33,61 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Dokovacia stanica 5 v 1 Baseus CAHUB-CX0G

Hľadáte spoľahlivý nástroj, ktorý vám pomôže pracovať efektívnejšie? Dokovacia stanica Baseus CAHUB-CX0G je dokonalou odpoveďou na vaše potreby! Až 5 dostupných portov, možnosť rýchleho nabíjania, podpora rozlíšenia 4K HD a bleskový prenos dát rýchlosťou až 5 GB/s - pozrite sa, čo ešte získate! Výrobok je tiež mimoriadne odolný a vďaka kompaktným rozmerom ho môžete mať vždy pri sebe.

Rozšírenie možností vášho prenosného počítača

Na pripojenie niekoľkých rôznych zariadení môžete použiť len 1 vstup na notebooku. Rozbočovač Baseus je vybavený 5 portami vrátane USB-C, HDMI a USB 3.0. Toto malé zariadenie vám preto poskytuje veľa možností a umožňuje výrazne zvýšiť funkčnosť vášho počítača!

0_1.jpg

Rýchle nabíjanie až dvoch zariadení súčasne

Pohodlne nabíjajte svoje zariadenia a zároveň používajte notebook. Je to skvelá úspora času! Dokovacia stanica CAHUB-CX0G podporuje rýchle nabíjanie PD 100 W, 5 V/1,5 A a protokol BC1.2. To znamená, že môžete v krátkom čase nabíjať smartfón a tablet súčasne. Nutnosť neustále vymieňať káble a napájané zariadenia sa stane len nepríjemnou spomienkou!

Vysoké rozlíšenie obrazu

Baseus CAHUB-CX0G ponúka aj vynikajúcu kvalitu obrazu. Port HDMI podporuje rozlíšenie 4K@60Hz, aby ste si mohli vychutnať nezabudnuteľný zážitok. Pomocou adaptéra môžete pripojiť notebook k projektoru, televízoru alebo iným väčším obrazovkám. Pomocou neho môžete duplikovať obraz z počítača na veľkom displeji a sledovať film, prezerať fotografie alebo prednášať prezentácie so zaujímavými snímkami.

Okamžitý prenos súborov

Rozbočovač ponúka aj vysokú rýchlosť prenosu súborov. Port USB 3.0 umožňuje prenášať dáta rýchlosťou až 5 GB/s. To stačí na skopírovanie viacerých obrázkov alebo videí s vysokým rozlíšením za niekoľko sekúnd. Už žiadne nekonečné čakanie na prenos fotografií, videí alebo dokumentov!

Široká kompatibilita

Nemajte obavy z problémov s kompatibilitou s dokom. Funguje s rôznymi verziami systémov Windows, Mac OS, Linux a Chrome OS. Podporuje aj tablety a smartfóny od Apple cez Samsung až po Huawei. Nezáleží na tom, aké zariadenia používate každý deň - Rozbočovač značky Baseus s nimi bude pravdepodobne fungovať fantasticky. Systém Plug&Play navyše umožňuje jednoduché pripojenie - nepotrebujete žiadne ďalšie ovládače.

Ďalšie funkcie pre váš smartfón

Tým však možnosti nekončia! Pomocou dokovacej stanice Baseus môžete napríklad premeniť telefón na hostiteľa, čo je ideálne na mobilnú prácu. Zariadenie podporuje aj OTG. To znamená, že môžete napríklad zobrazovať obrázky z kompatibilných smartfónov na veľkej obrazovke alebo ich pripojiť k prenosným diskom.

Premyslený dizajn

Dokovacia stanica CAHUB-CX0G je kompaktná a prenosná. Môžete ho mať vždy po ruke a použiť ho, kedykoľvek ho budete potrebovať. Zároveň je veľmi odolný. Je vyrobená z hliníkovej zliatiny a odolná voči opotrebovaniu, vyblednutiu farieb, poškodeniu a teplu. Jeho príjemná textúra a elegantný, moderný dizajn sú ďalšími výhodami. Okrem toho stav zariadenia zobrazuje modro svietiaci indikátor v reálnom čase.

Špecifikácie

Výrobca Baseus
Názov Multifunkčná dokovacia stanica Type-C HUB série Metal Gleam 5 v 1
Model CAHUB-CX0G
Materiál Zliatina hliníka
Metóda konečnej úpravy Pieskovanie a eloxovanie
Farba Sivá
Vstup USB-C
Port PD 5 V/9 V/14,5 V/20 V 5 A (max.)
4K HD Podporuje zobrazenie v rozlíšení 4K@60 Hz HD
USB 3.0 Podporuje 5 GB/s (max.), spätne kompatibilné s USB 2.0
Podporované systémy Google Chrome OS, Apple OS, Windows XP/7/8/10, Linux, Vista
Pohotovostný výkon Do 400 mA
Napätie 5-20 V
Kompatibilné zariadenia Notebooky s USB-C, Apple Book Pro 2016/2017/2018/2019/2020, Apple Book Air 2018/2019/2020 atď.
Hmotnosť Približne 76,5 g

026230
680 položky
6953156204638

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product