• 3% zľava pri platbe prevodom
Hub 8w1 Baseus Metal Gleam Series, USB-C do 3x USB 3.0 + HDMI + USB-C PD + microSD/SD + VGA
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rozbočovač 8w1 Baseus Metal Gleam Series, USB-C na 3x USB 3.0 + HDMI + USB-C PD + microSD/SD + VGA

47,48 € (s DPH) 39,56 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Náboj 8w1 Baseus Metal Gleam Series

Hľadáte spoľahlivý nástroj, ktorý vám pomôže pracovať efektívnejšie? Rozbočovač Baseus Metal Gleam Series 8w1 je dokonalou odpoveďou na vaše potreby! S až 8 dostupnými portami, rýchlym nabíjaním zariadení, podporou rozlíšenia 4K HD a bleskovou rýchlosťou prenosu dát až 5 Gb/s sa pozrite, čo ešte získate! Výrobok je tiež mimoriadne odolný a vďaka kompaktným rozmerom ho môžete mať vždy pri sebe.

Rozšírenie možností vášho prenosného počítača

Na pripojenie niekoľkých rôznych zariadení môžete použiť len jeden vstup USB-C na notebooku. Rozbočovač Baseus je vybavený 8 portami, ako sú USB-C PD, HDMI, VGA, 3 USB 3.0 a sloty na pamäťové karty SD a TF. Teraz môžete ľahko zvýšiť funkčnosť svojho počítača a uľahčiť si prácu. Už žiadny problém s príliš malým počtom portov!

Rýchle nabíjanie vašich zariadení

Pohodlne nabíjajte svoje zariadenia počas ich používania. Je to skvelá úspora času! Rozbočovač Baseus Metal Gleam Series podporuje rýchle nabíjanie 100 W PD (na porte USB-C), takže môžete v okamihu obnoviť napájanie notebooku, smartfónu alebo tabletu. Výrobok je tiež bezpečný - chránený proti skratu a nadprúdu. Okrem toho pokročilý čip zabezpečuje, že rozbočovač funguje efektívne, aj keď k nemu pripojíte viac zariadení.

Vysoké rozlíšenie obrazu

Séria Baseus Metal Gleam ponúka aj vynikajúcu kvalitu obrazu. Port HDMI podporuje rozlíšenie 4K, takže si môžete vychutnať bohaté detaily a živé, prirodzené farby. Rozbočovač môžete použiť aj na pripojenie zariadenia k portu VGA. Môžete zvýšiť svoju efektivitu pri práci, ukázať prezentáciu ostatným na stretnutí alebo sledovať video uložené na pevnom disku počítača na väčšej obrazovke.

Okamžitý prenos súborov

Rozbočovač umožňuje aj rýchly prenos súborov vďaka portom USB 3.0, ktoré prenášajú dáta rýchlosťou až 5 Gb/s (500 MB/s). Produkt umožňuje aj pripojenie pamäťových kariet SD a TF. To vám umožní jednoducho ukladať fotografie alebo videá nasnímané fotoaparátom, smartfónom alebo dronom do prenosného počítača. Rýchlosť prenosu dát medzi kartou a počítačom je až 104 MB/s. Už nemusíte večne čakať na prenos súborov!

Široká kompatibilita

Nemajte obavy z problémov s kompatibilitou s rozbočovačom. Funguje s mnohými verziami systémov Windows, Mac OS alebo Linux. Podporuje aj tablety a smartfóny od Apple cez Samsung až po Huawei. Bez ohľadu na to, aké zariadenia denne používate, rozbočovač Baseus s nimi bude pravdepodobne fungovať fantasticky. Systém Plug&Play navyše umožňuje jednoduché pripojenie - nepotrebujete žiadne ďalšie ovládače.

Premyslený dizajn

Rozbočovač Baseus Metal Gleam Series je malý a prenosný. Môžete ho mať vždy po ruke a použiť ho, kedykoľvek ho budete potrebovať. Výrobok je tiež veľmi odolný. Je vyrobená z hliníkovej zliatiny a odolná voči opotrebovaniu, vyblednutiu farieb, poškodeniu a teplu. Jeho príjemná textúra a elegantný, moderný dizajn sú ďalšími výhodami. Okrem toho modro svietiaci indikátor v reálnom čase zobrazuje stav zariadenia.

Mnohé aplikácie

Toto praktické zariadenie nájde široké uplatnenie doma, v práci aj na cestách. Ak váš smartfón podporuje OTG, môžete pomocou rozbočovača k nemu pripojiť prenosný disk a pohodlne kopírovať potrebné súbory. Chcete si uľahčiť prácu na tablete? Pripojte k nemu myš a klávesnicu a používajte ho ako notebook! Teraz môžete pohodlne písať e-maily alebo upravovať fotografie.

Špecifikácie:

Výrobca Baseus
Názov Multifunkčná dokovacia stanica HUB typu C série Metal Gleam 8 v 1
Model WKWG050013
Farba Sivá
Rozhranie USB-C
Porty 3x USB 3.0, 1x USB-C PD, 1x HDMI, 1x VGA, 1x slot na kartu SD, 1x slot na kartu TF
Prenosová rýchlosť (USB 3.0) Až do 5 Gb/s
Rozlíšenie videa (HDMI) 4K @ 30 Hz (max.)
Rozlíšenie videa (VGA) 1920*1080P@60Hz
Prenosová rýchlosť (SD/TF) Až 104 MB/s
Nabíjacie napájanie (USB-C PD) Do 100 W
Vstup 5 V / 3 A, 9 V / 3 A, 15 V / 3 A, 20 V / 5 A
Výstup 5 V / 0,9 A
Podporované operačné systémy Windows, Mac OS, Linux
Materiál Zliatina hliníka
Dĺžka kábla 170 mm
Rozmery 44,5 x 130 x 16 mm
Hmotnosť Približne 90 g

035215
74 položky
6932172608262

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product