• 3% zľava pri platbe prevodom
Hub 4w1 Baseus Metal Gleam Series, USB-C do 3x USB 3.0 + Ethernet RJ45
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Baseus Metal Gleam Series 4v1 Hub, USB-C na 3x USB 3.0 + Ethernet RJ45

23,53 € (s DPH) 19,61 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Baseus Metal Gleam Series 4w1 Hub

Hľadáte spoľahlivý nástroj, ktorý vám pomôže pracovať efektívnejšie? Rozbočovač Baseus Metal Gleam Series 4w1 je dokonalou odpoveďou na vaše potreby! Vďaka 4 dostupným portom, bleskovej rýchlosti prenosu dát až 5 Gb/s a prenosovej rýchlosti až 100 Mb/s sa pozrite, čo všetko ešte získate! Výrobok je mimoriadne robustný a vďaka kompaktným rozmerom ho môžete mať vždy pri sebe.

Rozšírenie možností vášho prenosného počítača

Na pripojenie niekoľkých rôznych zariadení môžete použiť len jeden vstup USB-C na notebooku. Rozbočovač Baseus je vybavený 4 portami, napríklad 3 USB 3.0 a Ethernet RJ45. Teraz môžete ľahko zvýšiť funkčnosť svojho počítača a uľahčiť si prácu. Už žiadny problém s príliš malým počtom portov!

Okamžitý prenos súborov

Rozbočovač umožňuje aj rýchly prenos súborov. porty USB 3.0 umožňujú prenos dát rýchlosťou až 5 Gb/s (500 MB/s). To znamená, že môžete skopírovať aj veľké množstvo fotografií, videí, hudby alebo dokumentov v krátkom čase. Už nemusíte čakať celú večnosť, kým sa vaše súbory prenesú!

Získajte ešte pohodlnejší prístup na internet

Chcete bez problémov používať internet? So sériou Baseus Metal Gleam je to tiež možné! Port Ethernet podporuje rýchlosti do 100 Mb/s. Takže si môžete užívať rýchle a stabilné pripojenie takmer v každej situácii. Pracujte, sledujte televízne programy alebo dokonca hrajte online hry - so systémom Baseus zabudnete na problémy so signálom a oneskorenia!

Dodatočný napájací port USB-C

Chcete používať pokročilejšie zariadenia? Žiadny problém! Rozbočovač je vybavený ďalším napájacím portom USB-C, ktorý podporuje vstupný prúd až do 5 V / 3 A. So spoločnosťou Baseus sa nemusíte obmedzovať!

Široká kompatibilita

Problémov s kompatibilitou s rozbočovačom sa neobávajte. Funguje s mnohými verziami systémov Windows, Mac OS alebo Linux. Podporuje aj tablety a smartfóny od Apple cez Samsung až po Huawei. Bez ohľadu na to, aké zariadenia používate, rozbočovač Baseus s nimi bude pravdepodobne fungovať fantasticky. Systém Plug&Play navyše umožňuje jednoduché pripojenie. Upozornenie: v systémoch Windows 7 a XP je potrebné pri prvom použití rozbočovača nainštalovať ovládač.

Premyslený dizajn

Rozbočovač Baseus Metal Gleam Series je kompaktný a prenosný. Môžete ho mať vždy po ruke a použiť ho, kedykoľvek ho budete potrebovať. Výrobok je tiež veľmi odolný. Je vyrobený z hliníkovej zliatiny a odolný voči účinkompoužívanie, vyblednutie farby, poškodenie a vystavenie teplu. Jeho príjemná textúra a elegantný, moderný dizajn sú ďalšími výhodami. Okrem toho stav zariadenia zobrazuje modro svietiaci indikátor v reálnom čase.

Mnohé aplikácie

Toto praktické zariadenie nájde široké uplatnenie doma, v práci aj na cestách. Ak váš smartfón podporuje OTG, môžete pomocou rozbočovača k nemu pripojiť prenosný disk a pohodlne kopírovať potrebné súbory. Chcete si uľahčiť prácu na tablete? Pripojte k nemu myš a klávesnicu a používajte ho ako notebook! Teraz môžete pohodlne písať e-maily alebo upravovať fotografie.

Špecifikácie

Výrobca Baseus
Názov Multifunkčná dokovacia stanica Type-C HUB série Metal Gleam 4 v 1
Model WKWG070113
Farba Sivá
Rozhranie USB-C
Porty 3x USB 3.0, 1x Ethernet RJ45
Prenosová rýchlosť (USB 3.0) Až do 5 Gb/s
Rýchlosť prenosu dát (RJ45) Do 100 Mb/s
Vstup 5 V / 3 A
Výstup 5 V / 0,9 A
Podporované operačné systémy Windows, Mac OS, Linux
Materiál Zliatina hliníka
Dĺžka kábla 170 mm
Rozmery 44,5 x 99 x 16 mm
Hmotnosť Približne 68 g

035209
458 položky
6932172608644

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product