• 3% zľava pri platbe prevodom
Hub 7w1 Baseus Metal Gleam Series, USB-C do 3x USB 3.0 + HDMI + USB-C PD + VGA + Ethernet RJ45
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rozbočovač 7w1 Baseus Metal Gleam Series, USB-C na 3x USB 3.0 + HDMI + USB-C PD + VGA + Ethernet RJ45

59,37 € (s DPH) 49,47 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Náboj 7w1 Baseus Metal Gleam Series

Hľadáte spoľahlivý nástroj, ktorý vám pomôže pracovať efektívnejšie? Rozbočovač Baseus Metal Gleam Series 7w1 je dokonalou odpoveďou na vaše potreby! Až 7 dostupných portov, rýchle nabíjanie zariadení, podpora rozlíšenia 4K HD, bleskový prenos dát rýchlosťou až 5 Gb/s a prenosová rýchlosť až 1000 Mb/s - pozrite sa, čo všetko ešte získate! Výrobok je tiež mimoriadne odolný a vďaka jeho kompaktným rozmerom ho môžete mať vždy pri sebe.

Rozšírenie možností vášho prenosného počítača

Na pripojenie niekoľkých rôznych zariadení môžete použiť len jeden vstup USB-C na notebooku. Rozbočovač Baseus je vybavený 7 portami, ako sú USB-C PD, HDMI, VGA, 3 USB 3.0 a Ethernet RJ45. Teraz môžete ľahko zvýšiť funkčnosť svojho počítača a uľahčiť si prácu. Už žiadny problém s príliš malým počtom portov!

Rýchle nabíjanie vašich zariadení

Pohodlne nabíjajte svoje zariadenia počas ich používania. Je to skvelá úspora času! Rozbočovač Baseus Metal Gleam Series podporuje rýchle nabíjanie 100 W PD (na porte USB-C), takže môžete v okamihu obnoviť napájanie notebooku, smartfónu alebo tabletu. Výrobok je tiež bezpečný - chránený proti skratu a nadprúdu. Okrem toho pokročilý čip zabezpečuje, že rozbočovač funguje efektívne, aj keď k nemu pripojíte viac zariadení.

Vysoké rozlíšenie obrazu

Séria Baseus Metal Gleam ponúka aj vynikajúcu kvalitu obrazu. Port HDMI podporuje rozlíšenie 4K, takže si môžete vychutnať bohaté detaily a živé, prirodzené farby. Port VGA umožňuje pohodlné pripojenie notebooku k väčšiemu displeju, napríklad k televízoru. Môžete si tak okrem iného pozrieť film na veľkej obrazovke alebo si na stretnutí pustiť prezentáciu.

Získajte ešte pohodlnejší prístup na internet

Chcete mať možnosť bezproblémového používania internetu? So sériou Baseus Metal Gleam je to tiež možné! Ethernetový port podporuje rýchlosti do 1000 Mb/s, 100 Mb/s a 10 Mb/s. Takže si môžete užívať rýchle a stabilné pripojenie takmer v každej situácii. Pracujte, sledujte televízne programy alebo dokonca hrajte online hry - so systémom Baseus zabudnete na problémy so signálom a oneskorenie!

Okamžitý prenos súborov

Rozbočovač ponúka aj vysoké rýchlosti prenosu súborov vďaka portom USB 3.0 s rýchlosťou až 5 Gb/s (500 MB/s). To znamená, že môžete kopírovať aj veľmi veľké množstvo fotografií, videí, hudby alebo dokumentov v krátkom čase. Už nemusíte čakať celú večnosť, kým sa vaše súbory prenesú!

Široká kompatibilita

Nemajte obavy z problémov s počítačom...silou úst. Funguje s mnohými verziami systémov Windows, Mac OS alebo Linux. Podporuje aj tablety a smartfóny od Apple cez Samsung až po Huawei. Bez ohľadu na to, aké zariadenia denne používate, rozbočovač Baseus s nimi bude pravdepodobne fungovať fantasticky. Systém Plug&Play navyše umožňuje jednoduché pripojenie - nepotrebujete žiadne ďalšie ovládače.

Premyslený dizajn

Rozbočovač Baseus Metal Gleam Series je malý a prenosný. Môžete ho mať vždy po ruke a použiť ho, kedykoľvek ho budete potrebovať. Výrobok je tiež veľmi odolný. Je vyrobená z hliníkovej zliatiny a odolná voči opotrebovaniu, vyblednutiu farieb, poškodeniu a teplu. Jeho príjemná textúra a elegantný, moderný dizajn sú ďalšími výhodami. Okrem toho modro svietiaci indikátor v reálnom čase zobrazuje stav zariadenia.

Mnohé aplikácie

Toto praktické zariadenie nájde široké uplatnenie doma, v práci aj na cestách. Ak váš smartfón podporuje OTG, môžete pomocou rozbočovača k nemu pripojiť prenosný disk a pohodlne kopírovať potrebné súbory. Chcete si uľahčiť prácu na tablete? Pripojte k nemu myš a klávesnicu a používajte ho ako notebook! Teraz môžete pohodlne písať e-maily alebo upravovať fotografie.

Špecifikácie

Výrobca Baseus
Názov Multifunkčná dokovacia stanica HUB typu C série Metal Gleam 7 v 1 (4K HD + VGA)
Model WKWG040013
Farba Sivá
Rozhranie USB-C
Porty 3x USB 3.0, 1x USB-C PD, 1x HDMI, 1x VGA, 1x Ethernet RJ45
Prenosová rýchlosť (USB 3.0) Až do 5 Gb/s
Rozlíšenie videa (HDMI) 4K @ 30 Hz (max.)
Rozlíšenie videa (VGA) 1920x1080p pri 60 Hz
Rýchlosť prenosu dát (RJ45) Až 1000 Mb/s
Nabíjacie napájanie (USB-C PD) Do 100 W
Vstup 5 V / 3 A, 9 V / 3 A, 15 V / 3 A, 20 V / 5 A
Výstup 5 V / 0,9 A
Podporované operačné systémy Windows, Mac OS, Linux
Materiál Zliatina hliníka
Dĺžka kábla 170 mm
Rozmery 48,3 x 120 x 16 mm
Hmotnosť Približne 87 g

035213
110 položky
6932172608248

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product