• 3% zľava pri platbe prevodom
Hub 4w1 Baseus Lite Series USB do 4x USB 3.0 25cm (biały)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rozbočovač Baseus Lite Series USB na 4x USB 3.0 25cm 4in (biely)

11,73 € (s DPH) 9,77 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Rozbočovač Baseus Lite Series 4v1 (biely)

Rozšírte svoje možnosti a kúpte si rozbočovač 4v1 radu Baseus Lite. Produkt je vybavený 4 portami USB 3.0, ktoré umožňujú prenášať súbory rýchlosťou až 5 Gb/s. Vďaka funkcii plug & play môžete rozbočovač používať bez inštalácie ďalšieho softvéru a vďaka širokej kompatibilite bude produkt fungovať bez ohľadu na systém, na ktorom práve pracujete.


Rozšírte svoje možnosti

Rozbočovač má až 4 porty USB 3.0, čo vám umožní pripojiť k počítaču alebo notebooku štyri ďalšie zariadenia. Môžete tak bez obmedzenia používať tlačiareň, prenášať súbory z jednotky flash alebo pripojiť ventilátor. Hub má prenosovú rýchlosť 5 GB/s, takže prenos súborov a fotografií trvá len niekoľko sekúnd.


Ešte viac možností

Pomocou tohto produktu môžete pripojiť svoj smartfón a zdieľať fotografie z dovolenky alebo zábavné video z rodinnej udalosti na veľkej obrazovke. Navyše môžete pomocou rozbočovača prenášať potrebné súbory z pendrive do telefónu alebo napríklad pripojiť smartfón ku klávesnici.


Komfort používania

Chcete rýchlo pripojiť ďalšie zariadenie? Funkcia plug & play umožňuje pripojiť zariadenia bez inštalácie ďalšieho softvéru. Za zmienku stojí aj široká kompatibilita. Rozbočovač funguje so systémami Windows, Vista, Mac OS a Linux, takže ho môžete používať bez ohľadu na to, aký systém máte.


Vysokokvalitná konštrukcia

Rozbočovač je vyrobený z kvalitného materiálu ABS, ktorý je odolný voči odtlačkom prstov, poškriabaniu a mechanickému poškodeniu. Vďaka nízkej hmotnosti a malým rozmerom ho môžete vložiť do tašky alebo batohu a vziať si ho so sebou do kancelárie alebo knižnice. O činnosti zariadenia informuje svetelná dióda.


Špecifikácie:

Výrobca Baseus
Model WKQX030002
Prevádzkové napätie 5 V
Prevádzkový prúd < 200 mA
Porty 4 x USB 3.0
Rozhranie USB
Prenosová rýchlosť 5 GB/s
Dĺžka kábla 25 cm
Rozmery 110 mm x 225 mm x 44 mm
Hmotnosť 28 g
Farba Biela
033093
96 položky
6932172606190

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product