• 3% zľava pri platbe prevodom
Hub 6w1 Baseus Lite Series, USB-C do 2x USB 3.0 + HDMI + USB-C + TF/SD (biały)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rozbočovač 6w1 Baseus Lite Series, USB-C na 2x USB 3.0 + HDMI + USB-C + TF/SD (biely)

23,98 € (s DPH) 19,99 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Rozbočovač Baseus Lite série 6w1

Vaše zariadenie má príliš málo portov? Tento problém vyrieši rozbočovač 6 v 1 od spoločnosti Baseus. WKQX050002 je vybavený rozhraniami USB, USB-C, HDMI a slotom na kartu TF/SD. Ponúka vysokú rýchlosť prenosu dát 500 Mb/s a video v rozlíšení 4K. Je kompatibilný so širokou škálou zariadení a špeciálne tlačidlo umožňuje pozastaviť obrazovku jedným kliknutím.

Zobrazenie videa v kvalite HD

Obchodné stretnutia, univerzitné prednášky - v týchto a podobných situáciách sa vám bude hodiť rozbočovač Baseus. Zariadenie umožňuje zobrazovať vysokokvalitné video v rozlíšení 4K pri 30 Hz. To umožňuje zobrazovať prezentácie alebo videá na väčšej obrazovke. Navyše je rozbočovač pre vaše súkromie vybavený tlačidlom na vypnutie displeja.

Rýchly prenos súborov

Rozbočovač Baseus je vybavený 2 portami USB 3.0 a portom USB-C na prenos súborov do iného zariadenia rýchlosťou 500 Mb/s. Zariadenie navyše podporuje spätnú kompatibilitu s rozhraním USB 2.0. V tomto prípade je prenosová rýchlosť 480 Mb/s. A slot na kartu SD/TF umožňuje prenášať dáta do iného zariadenia rýchlosťou 60 Mb/s. Okrem toho je zabudovaný čip zodpovedný za stabilný signál a správnu prevádzku zariadenia.

Využívajte plný potenciál svojho smartfónu

Zariadenie podporuje aj funkciu OTG. To znamená, že ho môžete použiť na zobrazenie obrázkov z kompatibilných smartfónov na veľkej obrazovke alebo ich pripojiť k prenosným diskom.

Široká kompatibilita

Vďaka funkcii plug & play sa nemusíte obávať problémov s pripojením rozbočovača k zariadeniu. Okrem toho WKQX050002 funguje so systémami, ako sú Windows, iOS, Linux a Android. Môžete k nemu úspešne pripojiť zariadenia, ako sú notebooky, tablety alebo smartfóny.

Kompaktná, robustná konštrukcia

Rozbočovač Baseus má kompaktný dizajn, takže ho môžete ľahko uložiť do batohu alebo kabelky. Okrem toho je zariadenie odolné vďaka povrchovej úprave z plastu ABS a kábel je opletený z odolného materiálu, ktorý odoláva opotrebovaniu. Navyše vás biela kontrolka informuje o tom, že zariadenie pracuje.

Špecifikácie

Výrobca Baseus
Model WKQX050002
Farba biela
Materiál ABS
Hmotnosť 45 g
Vstupný port USB-C
Prevádzkové napätie 5 V
Prevádzkový prúd 400-2550 mA
Rozlíšenie 4K@30 Hz HD
Vstupný port USB-C
Výstupné porty USB-C USB 3.0 (spätne kompatibilné s USB 2.0), SD/TF, HDMI
Rýchlosťprenosová kosť 500 Mb/s (USB 3.0/USB-C), 480 Mb/s (USB 2.0), 60 Mb/s (SD/TF)
Kompatibilita Prenosné počítače, tablety a smartfóny s portom USB-C
Podporované systémy Windows, iOS, Linux, Android

033107
45 položky
6932172606336

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product