• 3% zľava pri platbe prevodom
Hub 9w1 Baseus Metal Gleam Series, USB-C do 3x USB 3.0 + HDMI + USB-C PD + Ethernet RJ45 + microSD/SD + VGA
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rozbočovač 9w1 Baseus Metal Gleam Series, USB-C na 3x USB 3.0 + HDMI + USB-C PD + Ethernet RJ45 + microSD/SD + VGA

61,82 € (s DPH) 51,51 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Baseus CAHUB-CU0G Multifunkčný rozbočovač 9 v 1

Váš notebook nemá dostatok portov? Chcete rozšíriť jeho možnosti? Je to jednoduchšie, ako si myslíte! Multifunkčný rozbočovač Baseus 9w1 je vybavený 3 portami USB 3.0, 1 portom USB-C, 1 portom HDMI, 1 portom VGA a 1 portom Ethernet. Má tiež sloty na karty SD a TF. Umožňuje rýchly prenos súborov rýchlosťou až 5 Gb/s a dokáže zobrazovať video v kvalite až 4K. Podporuje aj 100W rýchle nabíjanie PD cez port USB-C. Vyznačuje sa tiež neuveriteľne účinným odvodom tepla a širokou kompatibilitou. Zistite, že sa oplatí používať jeden port na počítači, aby ste namiesto neho získali až 9 portov!

7.jpg?v=1630476530465

Rýchle nabíjanie vašich zariadení

Vychutnajte si rýchle nabíjanie aj niekoľkých svojich zariadení súčasne. Rozbočovač podporuje protokoly PD a BC1.2. Čo to znamená v praxi? Svoj notebook môžete rýchlo nabiť až 100 W prúdom - už sa nemusíte obávať, že vás náhle vyradí z prevádzky. Súčasne môžete napájať aj telefón alebo tablet. So spoločnosťou Baseus budete mať všetko potrebné vybavenie vždy pripravené na cestu!

Zobrazenie notebooku až na 2 ďalších obrazovkách

Radi sledujete filmy na veľkej obrazovke? Alebo možno často prednášate či prezentujete? Multifunkčný rozbočovač Baseus sa vám určite bude hodiť! Produkt je vybavený portami HDMI a VGA. To umožňuje zobrazenie na 2 ďalších obrazovkách. Zdieľajte obrázky na všetkých zariadeniach alebo zobrazujte diapozitívy či nahrávky na 2 displejoch, zatiaľ čo si robíte poznámky, meníte nastavenia alebo pracujete na notebooku - možnosti sú skutočne široké!

Vychutnajte si vynikajúcu kvalitu obrazu

Čo ešte robí rozbočovač Baseus takým skvelým na sledovanie filmov alebo organizovanie konferencií? Port HDMI poskytuje vynikajúcu kvalitu obrazu 4K/30 Hz, takže si môžete vychutnať úžasne bohaté detaily a ostré, prirodzené farby. Pohodlne si na veľkej obrazovke pozrite ďalšiu epizódu obľúbeného televízneho programu alebo predveďte publiku pútavú prezentáciu plnú zaujímavých a prehľadných snímok.

Okamžitý prenos súborov

Často prenášate súbory medzi zariadeniami? Neradi čakáte príliš dlho na prenos dát? Baseus vám môže pomôcť vyriešiť podobné problémy! Porty USB 3.0 umožňujú prenášať fotografie, videá alebo dokumenty rýchlosťou až 5 Gb/s. Teraz sa aj tie najväčšie súbory dostanú na miesto určenia v krátkom čase!

5.jpg?v=1630476530465

Pohodlné používanie kariet SD a TF

Hub je vybavený 2 slotmi na pamäťové karty - SD a TF. Vďaka maximálnej podporovanej kapacite až 2 TB máte dostatok priestoru na uloženie všetkých potrebných údajov. Chcete viac? Zariadenie umožňuje prenášať súbory medzi pamäťovou kartou a počítačom rýchlosťou až 60 MB/s. Môžete tak ľahko organizovať svoje fotografie alebo videá a ušetriť čas!

Získajte rýchly prístup na internet

Radi hráte online hry? Radi sledujete videá na YouTube? Alebo možno len často potrebujete prístup na internet v práci? Rozbočovač Baseus je užitočný aj v týchto situáciách! Port Ethernet podporuje prenos dát rýchlosťou až 1000/100/10 Mb/s, takže si môžete vychutnať plynulé, rýchle a stabilné pripojenie.

Využívanie plného potenciálu telefónu

Máte telefón, ktorý podporuje OTG? Máme pre vás skvelú správu! Rozbočovač je kompatibilný s podobnými zariadeniami a umožňuje výrazne rozšíriť ich možnosti. Môžete ho napríklad použiť na zobrazenie smartfónu na veľkej obrazovke a pohodlné sledovanie filmov v HD rozlíšení. Chcete prenášať súbory medzi telefónom a jednotkou USB? Žiadny problém! Jednoducho pripojte svoje zariadenia k rozbočovaču a skopírujte všetky potrebné údaje.

Môžete ho mať vždy po ruke

Výrobok je navrhnutý tak, aby spĺňal aj tie najrôznejšie potreby používateľov, má štýlový, moderný dizajn a oranžové detaily, ktoré mu dodávajú originálny charakter. Modrý indikátor poskytuje informácie o stave zariadenia. Kryt z hliníkovej zliatiny je mimoriadne odolný a odolný a zároveň zabezpečuje účinný odvod tepla. Navyše je rozbočovač dostatočne ľahký a prenosný, aby ste ho mohli mať stále pri sebe!

Kompatibilita s vašimi zariadeniami

Obávate sa možných problémov s kompatibilitou? Nie je to potrebné! Rozbočovač dokonale funguje so systémami Windows, macOS, iPadOS a ďalšími. Podporuje väčšinu zariadení s rozhraním USB-C od populárnych značiek, ako sú Apple, HP, Lenovo, Acer, Razer, Samsung, Huawei a Honor. A nemusíte sa starať o zložité nastavenie. Systém Plug&Play znamená, že stačí pripojiť rozbočovač - rozlúčte sa s inštaláciou ďalších ovládačov!

Špecifikácie

Výrobca Baseus
Názov Multifunkčná dokovacia stanica HUB typu C série Metal Glam 9 v 1
Model CAHUB-CU0G
Rozmery 48 x 137 x 17 mm
Dĺžka kábla 180 mm
Materiál Zliatina hliníka
Aplikované technológie Pieskovanie, eloxovanie
Farba Sivá
Vstup USB-C
Port PD 5 V/9 V/14,5 V/20 V 5A (max.)
HDMI Podporuje zobrazenie v rozlíšení 4K @30 Hz HD (max.)
Prenos VGA Podporuje 1920x1080p @60 Hz (max.)
USB 3.0 Podporuje 5 Gb/s (max.), spätne kompatibilné s USB 2.0
Sieťový port RJ45 Podporuje rýchlosti 10 Mbps, 100 Mbps, 1000 Mbps
Port SD/TF Podporuje súčasné čítanie a zápis údajov z karty SD 2.0
Podporované systémy MacOS, iPadOS, Windows
Pohotovostný výkon <400 mA
Napätie 5-20 V
Hmotnosť 109 g (±5 g)

028322
146 položky
6953156205932

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product