• 3% zľava pri platbe prevodom
Hub USB 3.0. Orico z włącznikami, 5x USB (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rozbočovač USB 3.0. Orico s prepínačmi, 5x USB (čierna)

14,30 € (s DPH) 11,92 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Pohodlie a stabilita

Postarajte sa o svoje prostredie s ORICO W9PH4-V1 a zabudnite na opakované pripájanie flash disku alebo zariadenia k počítaču. Adaptér je vybavený 4 samostatnými prepínačmi na zníženie zaťaženia počítača a zvýšenie stability. Vstavané porty USB 3.0 zabezpečujú vysokú rýchlosť prenosu a bezproblémovú prevádzku. Čítajte viac pamäťových kariet alebo diskov U-Disk, aby ste ušetrili svoj drahocenný čas.

Zabezpečenie

Adaptér je navrhnutý tak, aby vám umožnil pripojiť zariadenia USB a zároveň zabránil opotrebovaniu pôvodných portov. 4 porty usporiadané vertikálne, jeden pod druhým, umožňujú pripojiť niekoľko zariadení súčasne. Materiály rozbočovača zabraňujú prehriatiu alebo skratu. Nemusíte sa teda obávať straty údajov.

Vysokorýchlostná prevádzka

Pomocou portov USB 3.0 s prenosovou rýchlosťou až 5 Gb/s dokáže rozbočovač HUB čítať viacero pamäťových kariet alebo diskov U a synchronizovať súbory alebo údaje na viacerých diskoch súčasne, čím vám ušetrí veľa času. Použitá technológia zabezpečuje stabilitu pripojenia a prepínania medzi zariadeniami.

Malý a prenosný

Dizajn adaptéra Orico W9PH4-V1 bol veľmi starostlivo premyslený. Jeho malé, kompaktné rozmery umožňujú nosiť ho kdekoľvek. Po pripojení k počítaču zaberá na stole málo miesta a paralelné usporiadanie portov USB umožňuje bez problémov pripojiť niekoľko zariadení naraz.

Pokročilá technológia

Preneste 100 skladieb za 1 s, 1 film za 6 s. Vďaka zabudovanej funkcii VIA812 je jeho širokopásmové prideľovanie a správa napájania ešte lepšie. Nemusíte sa vzdávať rýchleho prenosu dát a prevádzky bez rušenia. Adaptér W9PH4-V1 zaručuje bezproblémovú prevádzku.

Kompatibilita

ORICO W9PH4-V1 je kompatibilný so systémami Windows / Mac OS / Linux / Android 4.2 a ďalšími hlavnými systémami; funguje aj s mobilnými telefónmi, tabletmi, pevnými diskami, U diskami, myšami, klávesnicami, bezdrôtovými adaptérmi a inými zariadeniami USB.

Špecifikácie:

Výrobca Orico
Model W9PH4-U3-V1-BK-BP
Rozhranie 4x USB 3.0
Rýchlosť sledovania 5 Gb/s
Funkcia Plug&Play Áno
Operačné systémy Windows 2000/XP/2003/Vista/7/2008/8 a MAC s portom USB
Podsvietenie LED Áno, keď je zariadenie aktívne
Rozmery 137 x 30 x 20 mm
Hmotnosť 160g
022989
497 položky
6936761867580

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product