• 3% zľava pri platbe prevodom
Głośnik samochodowy, Edifier G651A
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Reproduktor do auta, Edifier G651A

86,29 € (s DPH) 71,91 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Reproduktor do auta, Edifier G651A

Ak hľadáte reproduktory do auta, ktoré poskytujú bezkonkurenčnú kvalitu zvuku a odolnosť bez ohľadu na podmienky, Edifier G651A je ideálnou voľbou. Výškový reproduktor je vybavený hodvábnou membránou s priemerom 25 mm a na chladenie kmitacej cievky využíva magnetický ferrofluid. Táto inovatívna konštrukcia zaručuje mimoriadne čistý a presný zvuk, vďaka čomu si naplno vychutnáte všetky nuansy hudby. Výškový reproduktor je vyrobený zo vstrekovaného PP plastu, vďaka čomu je ľahký a odolný voči podmienkam v aute. Verne reprodukuje zvukové frekvencie od 65 Hz do 20 kHz, takže si môžete naplno vychutnať basy a výšky, nech už počúvate akúkoľvek hudbu. Špičkový výkon reproduktora je 120 W, čo znamená, že vám poskytne solídny hudobný zážitok.

Edifier/G651A/1

Vysoká kvalita zvuku a smerovosť

V čom je ešte reproduktor Edifier G651A taký dobrý? Výškový reproduktor je natočený pod uhlom pre optimálny zážitok z počúvania pre poslucháča sediaceho v aute. Vďaka tomu je zvuk nasmerovaný tam, kde ho najviac potrebujete. Reproduktor má široký rozsah kompatibility a určite sa začlení do audio systému vášho vozidla.

Edifier/G651A/2
Výrobca Edifier
Model G651A
Celkový výkon Menovitý 60 W / špičkový 120 W
Frekvenčná odozva 65 Hz - 20 kHz
Impedancia 4 Ohm
Výškový reproduktor 25 mm
050465
17 položky
6923520231218

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product