• 3% zľava pri platbe prevodom
Głośnik Edifier Airpulse SM200 (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Reproduktor Edifier Airpulse SM200 (čierny)

370,99 € (s DPH) 309,16 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Reproduktor Edifier Airpulse SM200 (čierny)

Pripravte sa na jedinečný hudobný zážitok so špičkovým reproduktorom, ktorý premení vašu miestnosť na domácu koncertnú sálu. Hliníkový rohový páskový výškový reproduktor zabezpečuje vernú reprodukciu a ponúka plné spektrum zvuku bez oneskorenia. S 5,25" hliníkovým stredovým a basovým reproduktorom si môžete vychutnať mimoriadne nízke basy, ktoré doslova vibrujú vo vzduchu. Či už počúvate hudbu, sledujete film alebo hráte hry, Edifier vám poskytne dokonalý zážitok. To však nie je všetko! Reproduktor je pevne skonštruovaný, nastaviteľný a ľahko sa používa. Vďaka tomu všetkému si reproduktor Airpulse SM200 zamilujete.

Edifier/SM200-black/1

Krištáľovo čisté výšky

Reproduktor Edifier Airpulse SM200 je vybavený výškovým reproduktorom s hliníkovým páskovým rohom, ktorý ponúka plnú šírku pásma a neuveriteľnú odozvu. Je navrhnutý s ohľadom na absolútnu presnosť a zaručuje vernú reprodukciu zvuku pre fantastický zvuk plný detailov. S touto súpravou znovu objavíte svoje obľúbené skladby!

Edifier/SM200-black/2

Pocíťte hĺbku basov

5,25-palcová stredobasová a nízkofrekvenčná jednotka s hliníkovou membránou poskytuje bezkonkurenčný zdroj ultranízkofrekvenčného zvuku. Použitie technológie s dlhým zdvihom umožňuje zvýšiť amplitúdu vibrácií, čo v praxi znamená ešte hlbšie a sýtejšie basy. Výsledkom je presná reprodukcia aj tých najjemnejších nízkych tónov, čo dodáva hudbe hĺbku a napĺňa miestnosť plným, bohatým zvukom. Tie basy budete cítiť až v útrobách!

Edifier/SM200-black/3

Vylepšený dizajn

Kľúčovým prvkom reproduktora Airpulse SM200 je jeho robustná konštrukcia, ktorá rozhodne prispieva k výnimočnej kvalite zvuku. Robustná skriňa z MDF slúži ako stabilná platforma, ktorá účinne minimalizuje akékoľvek vibrácie nesúvisiace s reprodukciou zvuku, čím zabezpečuje čistý a neskreslený signál. Dopĺňa ho zdokonalený systém transparentnej kabeláže, ktorý zabezpečuje optimálny prenos signálu, eliminuje straty vedením a zaručuje vernú reprodukciu každého tónu. Zabudnite na nepríjemné praskanie a šum!

Edifier/SM200-black/4

Zosilnený zvukový signál

Reproduktor využíva pokročilý systém bi-amping na optimálne riadenie signálu. V kombinácii s digitálno-analógovým systémom zosilňovača poskytuje presné zosilnenie v každej fáze prehrávania, čoho výsledkom je výkonný, krištáľovo čistý zvuk.

Edifier/SM200-black/6

Nastavenie parametrov

Nastaviteľné parametre filtra umožňujú prispôsobiť reproduktor konkrétnemu akustickému prostrediu a technickým požiadavkám. To znamená, že budete môcť reproduktor vyladiť na konkrétne podmienky vo vašej domácnosti a dosiahnuť tak dokonalú rovnováhu zvuku. V našom reproduktore sme spojili pokročilú technológiu s jednoduchým ovládaním, aby sme vám poskytli dokonalý zvukový zážitok bez kompromisov. Vychutnajte si zvuk, ktorý si zaslúžite!

Edifier/SM200-black/7

Súčasťou balenia je

  • Reproduktor
  • Diaľkové ovládanie
  • Kábel RCA - 3,5 mm
  • Kábel RCA - RCA
  • Používateľská príručka
Výrobca Edifier
Model Airpulse SM200
Farba Čierna
Vstupný výkon Vyvážený vstup XLR 10 kOhm; vyvážený vstup TRS 10 kOhm; nevyvážený vstup RCA 10 kOhm
Riadiaca jednotka Rúrkový páskový výškový reproduktor; 5,25-palcový hliníkový basový reproduktor a stredový kužeľový reproduktor
046189
11 položky
6970582641523

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product