• 3% zľava pri platbe prevodom
Głośnik bezprzewodowy Bluetooth W-KING T8 30W (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bezdrôtový reproduktor Bluetooth W-KING T8 30W (čierny)

97,36 € (s DPH) 81,14 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Bezdrôtový reproduktor Bluetooth W-KING T8 30W (čierny)

Bezdrôtový reproduktor W-KING T8 poskytuje zvuk bohatý na basy. Ku kompatibilnému zariadeniu sa pripája prostredníctvom rozhrania Bluetooth a poskytuje stabilný signál až do vzdialenosti 10 m. Ponúka aj USB a 3,5 mm audio porty. Navyše je vodotesný podľa štandardu IPX6 a jeho prenosný dizajn znamená, že si ho môžete vziať takmer kamkoľvek.

W-KING/T8-black/1

Pôsobivá kvalita zvuku

W-KING T8 vám umožní počuť doteraz nepolapiteľné detaily vašich obľúbených skladieb vďaka 2 80 mm wooferom a 2 31 mm výškovým reproduktorom, čoho výsledkom je zvuk bohatý na detaily a basy.

W-KING/T8-black/2

Stabilné pripojenie

Usporadúvate večierok pre priateľov alebo možno grilovanie na záhrade pre rodinu? V týchto a podobných situáciách sa vám bude hodiť reproduktor W-KING T8. Reproduktor funguje bezdrôtovo a špeciálna rukoväť uľahčuje prenášanie zariadenia. Reproduktor podporuje technológiu Bluetooth 5.0, čo znamená rýchly a stabilný prenos signálu až do vzdialenosti 10 m. Navyše sa výrobok automaticky pripojí k poslednému spárovanému zariadeniu.

W-KING/T8-black/4

Jednoduché používanie

Bezdrôtový reproduktor W-KING T8 sa jednoducho a intuitívne používa. Pomocou tlačidiel na hornej strane môžete meniť režimy, upravovať hlasitosť, preskakovať skladby alebo pozastaviť/obnoviť prehrávanie. Na zadnej strane nájdete tlačidlá napájania a resetovania. Okrem toho porty USB a audio porty umožňujú pripojiť k reproduktoru napríklad flash disk alebo slúchadlá. Okrem toho vám informácie o stave zariadenia poskytnú LED indikátory.

W-KING/T8-black/7

Priložené stránky

  • Reproduktor
  • nabíjací adaptér
  • 3,5 mm audio kábel
  • používateľská príručka
Výrobca W-KING
Model T8
Farba čierna
Napájanie 30 W
Verzia Bluetooth 5.0
Dosah Bluetooth 10 m
Rozmery 27,76 x 9,94 x 19,66 cm
Kapacita batérie 60000 mAh
Prevádzkový čas 6-9 h
Odolnosť voči vode IPX6
048870
50 položky
6958917534207

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product