• 3% zľava pri platbe prevodom
Głośnik bezprzewodowy Remax Courage wodoodporny (zielony)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Vodotesný bezdrôtový reproduktor Remax Courage (zelený)

26,15 € (s DPH) 21,79 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Vodotesný bezdrôtový reproduktor Remax Courage (zelený)

Počúvajte zvuky svojich obľúbených skladieb! Reproduktor Remax Courage vám umožní vychutnať si vynikajúcu kvalitu zvuku vďaka dvom meničom s priemerom 52 mm. Technológia Bluetooth 5.3 umožňuje stabilné a rýchle pripojenie k vášmu zariadeniu. Výdrž batérie je až 5 hodín a vďaka vodotesnému vyhotoveniu ho môžete bez problémov používať takmer v akýchkoľvek podmienkach. Reproduktor má aj farebné LED podsvietenie, ktoré vytvára jedinečnú atmosféru!

Remax/RB-M66-green/1

Nechajte sa ohromiť kvalitou zvuku

Ponorte sa do sveta hudby. Reproduktor Remax má dva 52 mm meniče, vďaka ktorým bude každá skladba znieť úžasne! Prináša čistý, prirodzený a bohato detailný 3D stereofónny zvuk a silné, hlboké basy. Navyše s výkonom 10 W bude zvuk výnimočne čistý aj pri hlasnom prehrávaní.

Remax/RB-M66-green/2

Spoľahlivé pripojenie Bluetooth

Problémy s pripojením sú minulosťou! Reproduktor využíva najnovšiu technológiu Bluetooth 5.3, ktorá poskytuje rýchle, stabilné a neprerušované pripojenie až do vzdialenosti 10 m bez rušenia alebo oneskorenia. Spárovanie reproduktora so zariadením podľa vášho výberu pre vás nebude žiadny problém.

Remax/RB-M66-green/3

Dlhý prevádzkový čas

Už sa nemusíte obávať, že sa reproduktor nečakane vybije a pokazí vám párty! Výkonná batéria s kapacitou 1500 mAh vám umožní vychutnávať si hudbu až 5 hodín na jedno nabitie. A keď sa batéria vybije, stačí len približne 2 hodiny nabíjania cez port USB-C, aby ste reproduktor opäť uviedli do prevádzky.

Remax/RB-M66-green/4

Premyslený dizajn

Teraz môžete počúvať svoje obľúbené skladby, nech ste kdekoľvek! Ľahký a prenosný dizajn reproduktora znamená, že si ho môžete vziať so sebou takmer kamkoľvek. Je vyrobený z odolného materiálu ABS, potiahnutý mäkkou textíliou a jemným silikónom a zaujme nielen skvelým zvukom, ale aj štýlovým a moderným vzhľadom. Navyše je aj vodotesný, takže sa nezľakne ani dažďa.

Remax/RB-M66-green/5
Výrobca Remax
Názov Séria Courage
Model RB-M66
Farba Zelená
Materiál ABS + tkanina + silikón
Verzia Bluetooth 5.3
Dosah 10 m
Frekvenčný rozsah 20 Hz - 20 kHz
Snímače 52 mm x2
Impedancia
Výkon 5 W x2
Kapacita batérie 1500 mAh
Čas nabíjania 2 h
Prevádzkový čas 5 g
Čas pohotovostného režimu 6 mesiacov
Nabíjacie rozhranie USB-C
Hmotnosť približne 699 g
047453
12 položky
6954851204565

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product