• 3% zľava pri platbe prevodom
Głośnik bezprzewodowy Remax Gwens
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bezdrôtový reproduktor Remax Gwens

18,51 € (s DPH) 15,42 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Bezdrôtový reproduktor Remax Gwens

Bezdrôtový reproduktor Remax Gwens je zariadenie, ktoré splní očakávania každého milovníka hudby. S výkonom 9,5 W a 4" meničmi poskytuje čistý zvuk bohatý na detaily. O spoľahlivé pripojenie k vybranému zariadeniu sa stará technológia Bluetooth 5.0, ktorá poskytuje rýchly a stabilný signál. Vydrží hrať až 5 hodín a vďaka zabudovanému ovládaciemu panelu sa ľahko používa.

Remax/RB-M43/1

Vynikajúca kvalita zvuku

Pozrite sa, ako dobre môžu znieť vaše obľúbené skladby! Bezdrôtový reproduktor Remax Gwens s výkonom 9,5 W a 4" meničmi poskytuje vysokokvalitný zvuk, ktorý uspokojí potreby každého milovníka hudby. Krištáľovo čistý zvuk, bohaté detaily a silné basy urobia z počúvania hudby skutočný pôžitok. Pre ešte lepšie výsledky spárujte 2 reproduktory dohromady!

Remax/RB-M43/2

Dlhý prevádzkový čas

Vstavaná batéria s kapacitou 1500 mAh poskytuje až 5 hodín nepretržitého prehrávania hudby. V pohotovostnom režime vydrží až 40 hodín! Svoju obľúbenú hudbu si tak môžete vychutnávať celé hodiny bez nutnosti dobíjania.

Remax/RB-M43/3

Pripojte ho tak, ako sa vám to páči

Remax Gwens ponúka viacero spôsobov pripojenia vrátane USB, TF, AUX a Bluetooth 5.0. Vďaka tomu môžete jednoducho prehrávať hudbu z rôznych zdrojov, ako je flash disk, TF karta, smartfón alebo notebook. Pripojenie Bluetooth 5.0 poskytuje rýchle a stabilné pripojenie až do vzdialenosti 10 m bez oneskorenia a rušenia.

Remax/RB-M43/4

Premyslený dizajn, jednoduché používanie

Reproduktor je vyrobený z vysokokvalitného materiálu ABS pre neuveriteľnú odolnosť. Môžete si tak byť istí, že vám bude slúžiť dlho! Má tiež praktickú rukoväť na jednoduchú manipuláciu. Ovládanie reproduktora pre vás nebude výzvou. Pomocou zabudovaného panela pohodlne pozastavíte a obnovíte prehrávanie, ako aj upravíte hlasitosť.

Remax/RB-M43/5
Výrobca Remax
Model RB-M43
Farba Čierna
Materiál ABS
Verzia Bluetooth 5.0
Rozsah prenosu 10 m
Kapacita batérie 1500 mAh
Snímače 4"
Napájanie 9.5W
Prevádzkový čas Až 5 h
Pohotovostný čas Až 40 h
047449
27 položky
6972174150048

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product