• 3% zľava pri platbe prevodom
Głośnik bezprzewodowy Remax Freezen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bezdrôtový reproduktor Remax Freezen

40,45 € (s DPH) 33,71 € (bez DPH)
check skladom
Tovar je skladom a bude doručený do 1-5 pracovných dní
Tovar je skladom a bude doručený do 1-5 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Bezdrôtový reproduktor Remax Freezen

Remax Freezen je bezdrôtový reproduktor, ktorý vám umožní vychutnať si zvuk vašich obľúbených skladieb vo vysokej kvalite! Duálne meniče a výkon 8 W v kombinácii s farebným podsvietením vytvoria jedinečnú atmosféru na každej párty s priateľmi. Reproduktor dokáže nepretržite fungovať až 4 hodiny a vďaka premyslenému dizajnu s praktickou rukoväťou si ho môžete vziať kamkoľvek chcete.

Remax/RB-M26/1

Fantastická kvalita zvuku

Reproduktor Remax RB-M26 poskytuje skvelú kvalitu zvuku, či už počúvate svoju obľúbenú hudbu alebo sledujete filmy. Vďaka dvom meničom a výkonu 8 W si vychutnáte čistý, detailný zvuk a silné, ostré basy. Chcete ešte lepšie výsledky? Spojte 2 reproduktory!

Remax/RB-M26/2

Počúvajte hudbu až 4 hodiny

Odolná batéria s kapacitou 1500 mAh zaručuje dlhú výdrž. Reproduktor môže na jedno nabitie nepretržite fungovať až 4 hodiny. Okrem toho vydrží v pohotovostnom režime až 35 hodín! Nabíjanie vám zaberie 2,5 hodiny a port USB vám ho uľahčí.

Remax/RB-M26/3

Bezdrôtové pripojenie

Zabudnite na zamotané káble a užívajte si neobmedzenú slobodu! Spoľahlivé pripojenie k vášmu zariadeniu zabezpečuje pokročilá technológia 5.3, ktorá zaručuje rýchly a stabilný prenos až do vzdialenosti 10 m. Nemusíte sa obávať oneskorenia ani rušenia! Navyše vďaka portu USB môžete ľahko pripojiť napr. flash disk.

Remax/RB-M26/4

Pôsobivý dizajn

Chystáte sa na piknik na pláži? Alebo možno organizujete párty s priateľmi na záhrade? Vezmite si Remax so sebou! Vďaka starostlivo premyslenému dizajnu s rukoväťou môžete reproduktor pohodlne prenášať, kamkoľvek budete chcieť. Nebudete mať problém ani s jeho ovládaním - pomocou panela na hornej strane reproduktora môžete nastaviť hlasitosť alebo meniť skladby. Zariadenie je navyše vybavené farebným podsvietením s 3 prevádzkovými režimami, ktoré dodá vašim večierkom jedinečnú atmosféru!

Remax/RB-M26/5
Výrobca Remax
Model RB-M26
Názov Prenosný bezdrôtový reproduktor Freezen
Verzia Bluetooth 5.3
Dosah 10 m
Impedancia
Výkon 8W
Kapacita batérie 1500 mAh
Čas nabíjania 2,5 h
Prevádzkový čas 4h
Pohotovostný čas 35h
Prevádzkové napätie 5V
047448
25 položky
6954851200673

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product