• 3% zľava pri platbe prevodom
Głośnik bezprzewodowy Remax Navigator
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bezdrôtový reproduktor Remax Navigator

53,24 € (s DPH) 44,36 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Bezdrôtový reproduktor Remax Navigator

Objavte skvelú kvalitu zvuku s reproduktorom Remax. Bezdrôtový reproduktor Remax Navigator ponúka výkon 15 W a maximálnu dobu prevádzky až 6 hodín. Bezdrôtové pripojenie vám umožní počúvať hudbu kdekoľvek a vďaka štýlovému dizajnu vyzerá elegantne a moderne. S jeho ovládaním nebudete mať žiadne problémy a vďaka praktickej rukoväti ho môžete ľahko prenášať. Je tiež vodotesný podľa normy IPX5, takže sa nebojí ani kvapiek dažďa!

Remax/RB-M25/1

Ponorte sa do sveta hudby

Vychutnajte si tú najkvalitnejšiu hudbu so zariadením Remax Navigator! Vďaka dvom membránam a výkonu 15 W poskytuje výnimočne čistý a bohato detailný Hi-Fi zvuk, ktorý vás prenesie do sveta, kde každý tón znie dokonale. Chcete ešte lepšie výsledky? Spárujte 2 reproduktory dohromady!

Remax/RB-M25/2

Viacero spôsobov pripojenia

Reproduktor RB-M25 vám umožní prehrávať hudbu viacerými spôsobmi - môžete ho pripojiť káblovo aj bezdrôtovo. Ľahko ho spárujete s vybraným zariadením pomocou rozhrania Bluetooth 5.1, ktoré poskytuje rýchly, stabilný a spoľahlivý signál s dosahom až 10 m. Reproduktor má tiež zabudovaný 3,5 mm zvukový port a port USB, takže môžete pripojiť napríklad flash disk.

Remax/RB-M25/3

Až 6 hodín prehrávania hudby

Počúvajte hudbu tak dlho, ako budete chcieť. Vstavaná batéria s kapacitou 3000 mAh poskytuje až 6 hodín nepretržitého používania. Navyše v pohotovostnom režime vydrží až 20 hodín. Nabíjanie trvá približne 2,5 hodiny a vďaka portu USB-C je jednoduché.

Remax/RB-M25/4

Farebné podsvietenie

Jedinečný dizajn reproduktora určite zaujme mnohých používateľov. Farebné podsvietenie mu dodáva jedinečný charakter. Navyše si ho môžete ľubovoľne nastaviť podľa svojich preferencií výberom z 3 režimov osvetlenia. Ľahko tak vytvoríte úžasnú atmosféru napríklad na večierku s priateľmi alebo pri grilovaní na záhrade!

Remax/RB-M25/5
Výrobca Remax
Model RB-M25
Farba Čierna
Verzia Bluetooth 5.1
Rozsah prenosu 10 m
Šírka prenosového pásma 85 Hz - 16 kHz
Impedancia 2 Ω
Menovitý výkon 15W
Vstupný prúd 5V/2A
Kapacita batérie 3000 mAh
Prevádzkový čas 6 h
Pohotovostný čas 20 h
Čas nabíjania cca 2,5 h
Nabíjacie rozhranie USB-C
Vodotesnosť IPX5
Hmotnosť 1,96 kg
Rozmery 49 x 41 x 40,5 cm
047447
27 položky
6954851200680

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product