• 3% zľava pri platbe prevodom
Głośniki Edifier HECATE G1500 MAX (czarne)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Reproduktory Edifier HECATE G1500 MAX (čierne)

70,89 € (s DPH) 59,07 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Reproduktory Edifier HECATE G1500 MAX (čierne)

Získajte skvelú kvalitu zvuku pri hraní obľúbených hier alebo počúvaní hudby. Reproduktory Edifier HECATE G1500 Max sú ideálnou voľbou nielen pre hráčov. Plnorozsahové 2,5" meniče a 4" subwoofer poskytujú čistý a detailný zvuk a špeciálna technológia vám poskytne nezabudnuteľný zážitok z hrania. Môžete si tiež vybrať z 3 režimov prehrávania a 10 typov podsvietenia RGB. Reproduktory sú tiež vysoko kompatibilné s 3 spôsobmi pripojenia - cez Bluetooth 5.3, USB alebo 3,5 mm kábel AUX. Za zmienku stojí aj moderný herný dizajn.


Obdivujte vynikajúcu kvalitu zvuku

Plnorozsahové 2,5" meniče v kombinácii so 4" subwooferom poskytujú neuveriteľný špičkový výkon 60 W. Môžete si tak vychutnať kvalitný a bohato detailný zvuk, ako aj uchu lahodiace výšky a silné, hlboké basy. Teraz môžete ľahko počuť kroky blížiacich sa súperov, predvídať ich kroky a získať ďalšie víťazstvo!


Doplňte svoju hráčsku zónu

Hľadáte reproduktory, ktoré vylepšia a doplnia vašu hernú zónu? HECATE G1500 Max určite splní vaše požiadavky! Vďaka farebnému podsvieteniu RGB si môžete prispôsobiť štýl podľa svojich preferencií výberom z 10 dostupných efektov. Teraz si môžete vytvoriť jedinečnú atmosféru jediným kliknutím! Reproduktory sa vyznačujú aj originálnym šesťuholníkovým tvarom. Majú tiež zabudované malé tlačidlá na jednoduché ovládanie.


Vyberte si z rôznych režimov prehrávania

Reproduktory 1500 Max sú navrhnuté na rôzne scenáre používania. Ponúkajú 3 režimy prehrávania, takže si ich výkon môžete ľahko prispôsobiť svojim preferenciám. V režime hudby sa budete cítiť ako na skutočnom koncerte - vyzdvihnú to najlepšie z vašich obľúbených skladieb. Režim Film je skvelou voľbou na sledovanie filmov alebo televíznych programov. Chcete zvýšiť úroveň pohltenia pri hraní? Vyberte si režim Hra a získajte ešte väčší pôžitok z hrania!


Viacero možností pripojenia

Bez ohľadu na to, aké zariadenia používate, HECATE 1500 Max zaručí veľkolepú kvalitu zvuku v každej situácii. Môžete ich kombinovať až 3 rôznymi spôsobmi pre širokú kompatibilitu. Pomocou 3,5 mm kábla AUX ich môžete jednoducho pripojiť k smartfónu, iPadu alebo dokonca ku konzole Nintendo Switch. Kábel USB vám umožní pripojiť ich k systému Playstation 5 alebo k notebooku. Dávate prednosť bezdrôtovým riešeniam? Použite Bluetooth 5.3 pre rýchle, stabilné a spoľahlivé pripojenie.


Obsahuje

  • Reproduktory x2
  • Subwoofer
  • Kábel USB-A / USB-C
  • Kábel USB-C / USB-C
  • Kábel AUX 3,5 mm
  • Návod na obsluhu
  • Nálepka s logom značky

Špecifikácie:

Výrobca: Edifier
Model HECATE G1500 Max
Farba Čierna
Pripojenie Káblové / bezdrôtové
Rozhranie Bluetooth 5.3 / USB / 3,5 mm
Profily Bluetooth A2DP
Zvukové kodeky SBC
Výstupný výkon (RMS) 30 W (R/L: 7,5 W + 7,5 W, SW: 15 W)
Špičkový výstupný výkon 60 WATTOV (R/L: 15W + 15W, SW: 30W)
Prevodník Plný rozsah 2,5"
Frekvenčná odozva 93 Hz - 20 kHz
Pomer signálu k šumu (SNR) 80 dB
Úroveň šumu ≤25 dB(A)
Režimy prehrávania Hra / Hudba / Film
Podsvietenie RGB
Napájanie USB
Rozmery reproduktorov 104 x 115 x 168 mm
Rozmery subwoofera 135 x 210 x 200 mm
038498
144 položky
6923520269839

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product