• 3% zľava pri platbe prevodom
Głośniki 2.0 Edifier R1700BTs (brązowe)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Reproduktory Edifier R1700BTs 2.0 (hnedé)

143,41 € (s DPH) 119,51 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Edifier R1700BTs

K týmto všestranným reproduktorom budete chcieť pripojiť akékoľvek zariadenie pre výnimočnú kvalitu zvuku. Modul Bluetooth je zodpovedný za neustále pripojenie bez oneskorenia. Modely R1700BT majú zabudované digitálne spracovanie signálu (DSP) a riadenie dynamického rozsahu (DRC), ktoré zabraňujú akémukoľvek skresleniu. Umožňujú udržiavať čistú prevodovku bez toho, aby ste museli obetovať výkon. Navyše ich môžete nasmerovať svojím smerom pod uhlom 10 stupňov, takže počúvanie hudby bude vašou obľúbenou zábavou.


Pokročilá technológia

Reproduktory Edifier využívajú inovatívnu technológiu Qualcomm AptX HD na poskytovanie vysokokvalitného zvuku prostredníctvom pripojenia Bluetooth. Technológia DSP (Digital Signal Processing) a DRC (Dynamic Range Control) účinne eliminujú akékoľvek skreslenie. Bezdrôtové pripojenie vám dáva neobmedzenú slobodu pri relaxácii.

Výškový reproduktor Eagle Eye

Vďaka novo vyvinutým 19 mm výškovým reproduktorom Eagle Eye s kopulovitým výškovým meničom zaujme R1700BTs bohatosťou detailov. Vďaka svojim želaným rozmerom a vylepšeným špecifikáciám spĺňa "Eagle Eye" najvyššie štandardy a požiadavky profesionálnych používateľov. Jeho uspokojivý zvuk robí náladové skladby hlbokými a plnými, čo zaručuje nezabudnuteľný zážitok z počúvania.


Solídna kvalita

4-palcové basové meniče v každom reproduktore zabezpečujú plynulé prechody medzi nízkymi a vysokými tónmi. Vďaka portu bassreflexu smerujúcemu dopredu sa zvýrazňujú nízke frekvencie, čo dodáva basom väčšiu silu. Spárujte svoj smartfón s funkčným reproduktorom cez Bluetooth. Pomocou zariadenia R1700BTs môžete počúvať hudbu donekonečna jednoduchým pohybom ruky.


Premyslený dizajn

Táto súprava reproduktorov bude určite štýlovým a zaujímavým doplnkom vkusného interiéru. Klasické puzdro s modernou povrchovou úpravou dodáva úžasný charakter, ktorý upúta pozornosť. Pohodlne pripojte akékoľvek zariadenie prostredníctvom praktických dvoch vstupov RCA. Súčasťou balenia je aj kábel RCA, takže sa nemusíte obávať problémov s kompatibilitou. Panel na bočnej strane reproduktora ponúka pohodlné ovládanie a nastavenie zvuku podľa vašich preferencií. Hudbu môžete meniť aj na diaľku pomocou bezdrôtového diaľkového ovládania.


Špecifikácie

Výrobca Edifier
Model R1700BTs
Celkový výkon R/L (výšky): 15W+15W ; R/L (stredné/nízke): 18W+18W
Reproduktorová jednotka Φ19 mm výškový reproduktor + 4-palcový stredobasový reproduktor
Pomer signálu k šumu ≥85 dB(A)
Vstupná citlivosť LINE IN 1: 700±50mV / LINE IN 2: 550±50mV / Bluetooth: 400±50mV
Frekvenčná odozva 52 Hz - 20 kHz
Vstupy Line In 1, Line In 2, Bluetooth

028424
295 položky
6923520268467

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product