• 3% zľava pri platbe prevodom
Głośnik Edifier D12 (biały)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Reproduktor Edifier D12 (biely)

86,29 € (s DPH) 71,91 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Stereo reproduktor Edifier D12

Vynikajúca kvalita zvuku, jednoduché ovládanie a klasický, elegantný dizajn? Je to možné! Reproduktor Edifier D12 je navrhnutý tak, aby vám poskytol nezabudnuteľný hudobný zážitok. 2 režimy prehrávania a gombíky na hornom paneli vám umožnia prispôsobiť reproduktor vašim predstavám a dodaný diaľkový ovládač vám umožní ovládať ho na diaľku. Výrobok je kompatibilný s rôznymi zdrojmi zvuku, ktoré môžete pripojiť buď káblovo, alebo bezdrôtovo prostredníctvom rozhrania Bluetooth 5.0.

Ohromujúci zvuk

Napriek svojej malej veľkosti poskytuje D12 fantastickú kvalitu zvuku. 0,75-palcový hodvábny výškový reproduktor a 4-palcové stredotónové a basové meniče zabezpečujú dokonalú harmóniu a krištáľovo čistý zvuk. Navyše predný reflexný port ponúka širšie zvukové pole a vylepšené hlboké basy. Ale to ešte nie je koniec prekvapení! Reproduktor je vybavený zásuvkou linkového výstupu pre prirodzený zvuk bez skreslenia.

Rôzne možnosti pripojenia

V aplikácii Edifier si môžete slobodne vybrať, čo chcete. D12 umožňuje pripojiť vybrané zdroje zvuku viacerými spôsobmi. Vďaka zabudovaným portom AUX a Line in je kompatibilný so širokou škálou zariadení. Môžete sa tiež oslobodiť od káblov a pripojiť sa k reproduktoru bezdrôtovo, čo vám poskytne slobodu, o ktorej ste vždy snívali, a uľahčí vám to organizáciu. Spoľahlivé pripojenie Bluetooth 5.0 zaručuje rýchly a stabilný prenos - oneskorenia a iné problémy so signálom sú minulosťou!

2 režimy prehrávania na výber

Tento jedinečný reproduktor je ideálny na rôzne aplikácie. Či už počúvate hudbu, alebo sledujete film, Edifier poskytuje vynikajúcu kvalitu zvuku a jedinečný pohlcujúci zážitok v každej situácii. Prispôsobte výkon reproduktora svojim potrebám výberom jedného z 2 dostupných režimov prehrávania. V režime Kino sa môžete ešte viac ponoriť do príbehu a zažiť nezabudnuteľné emócie, zatiaľ čo v režime Hudba zaznie to najlepšie z vašich obľúbených skladieb.

Vychutnajte si pohodlie ovládania zvuku

Edifier vám dáva do rúk úplnú kontrolu nad zvukom. Pomocou gombíkov na hornej strane reproduktora môžete doladiť nielen hlasitosť, ale aj výšky a basy. Pomocou tejto funkcie môžete zvýrazniť hlavné prvky svojich obľúbených hudobných žánrov, ale to nie je všetko! V balení nájdete aj praktický diaľkový ovládač, pomocou ktorého môžete pohodlne nastaviť napr. hlasitosti, prepínať skladby, meniť režimy a vyberať zdroje zvuku. Už nemusíte zakaždým vstávať zo stoličky!

Vylepšený dizajn

Presvedčte sa, že úspešná kombinácia modernej technológie a klasického dizajnu je možná! Drevená skriňa modelu Edifier D12 vyzerá naozaj skvele a dodáva mu nadčasový, elegantný charakter. Doplní takmer každé usporiadanie. To však nie je jeho jediná výhoda! Použitie drevenej skrinky minimalizuje akustickú rezonanciu, takže môžete počúvať hudbu tak hlasno, ako sa vám páči, bez obáv z nepríjemného rezonovania.

Zahrnuté

  • Reproduktor
  • Diaľkové ovládanie
  • Audio kábel 3,5 mm na 2RCA (1,7 m)
  • Audio kábel 2RCA na 2RCA (1,7 m)
  • Používateľská príručka

Špecifikácie

Výrobca Edifier
Model D12
Farba Biela
Verzia Bluetooth 5.0
Zvukové kodeky SBC
Výstupný výkon (RMS) R/L (výšky): 15 W + 15 W; R/L (stredy a basy): 20 W + 20 W;
Frekvenčná odozva 54 Hz - 20 kHz
Zvukové vstupy AUX, Line in, Bluetooth
Zvukový výstup Linkový výstup
Vstupná citlivosť AUX 500 ±50 mV; Line in: 700 ±50 mV; Bluetooth: 450 ±50 mFFs;
Pomer signálu k šumu R/L: ≥85 dB (A)
Hladina hluku ≤25 dB (A)

028517
392 položky
6923520269037

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product