• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Głośnik bezprzewodowy Bluetooth Vipfan Mirage BS05, RGB
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-6%

Vipfan Mirage BS05 Bezdrôtový reproduktor Bluetooth, RGB

41,82 € (s DPH) 44,49 € -6% 34,85 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 40,04 €

check ihneď k dodaniu
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Bezdrôtový reproduktor Bluetooth Vipfan Mirage BS05

Bezdrôtový reproduktor Vipfan BS05 poskytuje vysokokvalitný zvuk a vyzerá skvele. Je vybavený 57 mm magnetickým snímačom a farebným podsvietením RGB, ktoré si môžete prispôsobiť podľa svojich preferencií. Vďaka odolnej batérii si môžete vychutnať prevádzku približne 4 - 6 hodín a Bluetooth 5.0 zaručuje spoľahlivé pripojenie. Hudbu môžete prehrávať aj z pamäťovej karty alebo jednotky USB.

Prehrávanie hudby z rôznych zdrojov

Model BS05 umožňuje prehrávať hudbu viacerými spôsobmi, pričom technológia Bluetooth 5.0 zabezpečuje rýchle a stabilné bezdrôtové pripojenie. Spárujte ho so svojím smartfónom a vychutnajte si vysokokvalitný zvuk pri počúvaní obľúbených zoznamov skladieb alebo pri telefonovaní! Môžete k nemu tiež pripojiť vybrané zariadenie pomocou kábla. Reproduktor podporuje aj karty TF a disky USB. K dispozícii je aj rádiový režim.

Jedinečný dizajn

Originálny dizajn reproduktora pravdepodobne osloví mnohých používateľov. Dynamické, farebné podsvietenie RGB mu dodáva jedinečný, moderný vzhľad. Je ideálny na večierky! Vzhľad si tiež môžete prispôsobiť podľa svojich predstáv. Na výber je až 11 režimov podsvietenia. Vyskúšajte ich všetky a nájdite ideálne nastavenie pre vás!

Dlhý čas prevádzky

Plánujete záhradnú párty? Alebo možno organizujete grilovanie? Nebojte sa, že sa reproduktor príliš rýchlo vybije a zničí vám zábavu! BS05 je vybavený robustnou batériou s kapacitou 4000 mAh, ktorá dokáže na jedno nabitie prehrávať hudbu až 4-6 hodín! Čas hovoru je až 8 hodín.

Fantastická kvalita zvuku

Pozrite sa, ako dobre môžu znieť vaše obľúbené skladby. Reproduktor je vybavený 57 mm meničom a pasívnym subwooferom a má výkon 8 W, ktorý poskytuje skvelý 360° priestorový zvuk. Budete ohromení harmóniou a bohatstvom detailov. Uchu lahodiace výšky a hlboké, silné basy vám umožnia znovu objaviť vaše obľúbené skladby!

Špecifikácie

Výrobca Vipfan
Názov Mirage Bluetooth Audio
Model BS05
Farba Čierna
Pripojenie Káblové / bezdrôtové pripojenie
Rozhranie Bluetooth, karta TF, jednotka USB, audio kábel
Verzia Bluetooth 5.0
Rozsah Do 10 m
Vysielač 57 mm, 4Ω, 8 W, magnetický
Kapacita batérie 4000 mAh
Čas nabíjania Približne 4-6 h
Čas prehrávania hudby Približne 4-6 h
Čas rozhovoru Približne 8 h
Hovoriaci rozsah Do 30 m
Podsvietenie RGB

036912
1 ks
6971952433182

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product