• 3% zľava pri platbe prevodom
Głośniki 2.0 Edifier S1000MKII (brązowe)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Reproduktory Edifier S1000MKII 2.0 (hnedé)

271,95 € (s DPH) 226,62 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Edifier S1000 MKII

Profesionálne reproduktory Edifier zaujmú aktívnym systémom 2.0 s vynikajúcim výkonom 120 W RMS. Zvukový signál je podporovaný frekvenciami až do 24 BIT/216 kHZ, čo zaručuje najvyššiu kvalitu a plný výkon. Zabudovaný titánový výškový reproduktor je zodpovedný za plynulé prechody tónov a zaisťuje vynikajúci akustický rozsah. Bluetooth V5.0 s technológiou Qualcomm aptX HD umožňuje vzdialené pripojenie k väčšine dostupných modelov.


Široká škála možností pripojenia

K reproduktorom možno pripojiť mnoho rôznych typov zariadení, koaxiálnych aj optických. Vychutnajte si osobné chvíle po pripojení k herným konzolám, TV boxom, mobilným telefónom, notebookom a mnohým ďalším zariadeniam. Na zadnom paneli sa okrem iného nachádzajú univerzálne optické, digitálne, koaxiálne a stereo vstupy RCA, ktoré umožňujú pripojenie viacerých zariadení naraz. Okrem toho digitálny vstup podporuje 24BIT/192 kHz. Vychutnajte si kvalitný zvuk bez obáv a užite si hodiny zábavy.


Bezdrôtový prenos bez rušenia

Reproduktory Edifier prenášajú hudbu bez akéhokoľvek rušenia alebo oneskorenia. Sú vybavené najnovším rozhraním Bluetooth 5.0 so systémom kódovania Qualcomm aptX HD. Už sa nemusíte obávať obmedzenia svojej slobody pomocou káblov. Vďaka bezdrôtovému pripojeniu budete môcť rýchlo spárovať svoje zariadenia a užívať si bezproblémový prenos dát na vynikajúcej úrovni.


Znovu objavte čaro hudby

Techniky použité na zlepšenie zvuku sa predtým používali v profesionálnych zariadeniach určených pre audiofilov. Digitálny signálový procesor a hliníková membrána vytvárajú hlboké zvuky bez skreslenia. Zosilňovač triedy D je zodpovedný aj za zvýraznenie basov a výšok, čím ponúka nezabudnuteľný pohlcujúci zážitok.


Súčasný variant

S1000 MKII je nielen čistý a stabilný zvukový signál. Nízke skreslenie a vysoká odolnosť sú výsledkom kvalitnej drevenej skrine. Tvarové prevedenie mu dodáva moderný a zaujímavý charakter. Vylepšená špecifikácia spĺňa normy profesionality. Reproduktory môžu slúžiť ako elegantný doplnok štýlovo zariadenej kancelárie alebo doplniť výzdobu domácej izby.

Špecifikácie:

Výrobca Edifier
Model S1000MKII
Celkový výkon RMS 25Wx2 + 35Wx2 (stredobasy)
Pomer signálu k šumu ≥ 90 dBA
Frekvenčná odozva 45 Hz - 40 kHz
Citlivosť Vstup Line in 1:750±50mV / Line in 2 :900±50mV / OPT, COX: 350 mFFs ± 50 mFFs / Bluetooth: 450±50mV
Stredobasová/basová jednotka 5.5"
Výšková jednotka 1"

028430
365 položky
6923520268177

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product