• 3% zľava pri platbe prevodom
Głośniki 2.0 Edifier MR4 (czarne)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Reproduktory Edifier MR4 2.0 (čierne)

90,38 € (s DPH) 75,31 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Reproduktory Edifier MR4

Pokročilé reproduktory Edifier MR4 môžete používať nielen doma, ale napríklad aj v nahrávacom štúdiu. Sú navrhnuté tak, aby poskytovali vynikajúcu kvalitu zvuku, a ponúkajú 2 režimy prehrávania - Monitor a Hudba. Ľahko ovládateľný gombík poskytuje jednoduchý prístup k ich funkciám a niekoľko dostupných portov, ako napríklad TRS, AUX alebo RCA, umožňuje pripojenie rôznych zariadení.

Vynikajúca kvalita zvuku

Aby vám reproduktory poskytli najvyššiu kvalitu zvuku, boli profesionálne vyladené odborníkmi zo spoločnosti Edifier Acoustic Lab. Vďaka zosilňovaču triedy D a 4-palcovému wooferu je možné znížiť frekvenciu na 60 Hz a použitie DSP zaručuje ešte zaujímavejší zvuk. Model MR4 má tiež pokročilý delič frekvencie pre lepší vstupný signál a čistotu zvuku.

Vytvorené pre milovníkov hudby

Reproduktory boli navrhnuté tak, aby poskytovali čo najkrajší zvuk. 1" výškový reproduktor s hodvábnou membránou a špeciálne navrhnutý integrovaný kužeľ na prednom paneli zabezpečujú čisté a ostré výšky. Vďaka PP membráne s membránou MICA si môžete vychutnať aj neuveriteľnú bohatosť detailov a zvýraznené basy.

2 režimy prehrávania

Vďaka dvom dostupným režimom sú reproduktory ideálne na rôzne aplikácie. Ak sa venujete hudobnej produkcii a zvukovému dizajnu, režim Monitor vám pomôže počuť každý detail. Na každodenné používanie sa hodí režim Hudba, v ktorom si môžete vychutnať to najlepšie z obľúbených skladieb.

Jednoduché používanie

Ovládanie je jednoduché a intuitívne. Reproduktory MR4 sú vybavené multifunkčným gombíkom, ktorý vám umožňuje jednoduchý prístup k najdôležitejším funkciám - stačí stlačiť a podržať, aby ste reproduktory zapli alebo vypli, otočením upraviť hlasitosť a dvojitým stlačením zmeniť režim prehrávania.

K dispozícii je niekoľko vstupov

Reproduktory majú niekoľko dostupných vstupov, takže k nim môžete pripojiť rôzne zariadenia. Vyvážené 6,35 mm porty TRS umožňujú pripojiť MR4 ku konzole, mixážnemu pultu alebo inému profesionálnemu zariadeniu so vstupnou citlivosťou +4 dBu. Môžete použiť aj 2 nesymetrické vstupy RCA. Navyše na prednom paneli jedného z reproduktorov nájdete vstup AUX a ďalší výstupný port, ktorý umožňuje pripojenie slúchadiel.

Vylepšený dizajn

Slúchadlá MR4 nielenže poskytujú perfektnú kvalitu zvuku, ale vyzerajú aj mimoriadne elegantne a štýlovo. Drevený plášť z MDF im dodáva nadčasový charakter a je dokonalým doplnkom každého aranžmánu. Je dôležitá aj pre kvalitu zvuku - znižuje akustickú rezonanciu a minimalizuje nežiaduce vibrácie.

Zahrnuté

  • Reproduktory
  • Kábel na pripojenie reproduktorov (2,5 m)
  • Audio kábel 3,5 mm na 3,5 mm (1,7 m)
  • Audio kábel 3,5 mm na 2RCA (1,7 m)
  • Používateľská príručka

Špecifikácie

Výrobca Edifier
Model MR4
Vstupná citlivosť TRS Balanced: +4 dBu;
AUX / RCA Unbalanced: -10 dBV;
Výstupný výkon (s obmedzením skreslenia) 21 W + 21 W
Frekvenčná odozva 60 Hz - 20 KHz
Zvukové vstupy Vyvážené TRS, RCA a nesymetrické AUX
SNR ≥85 dBA
THD + šum (%) ≤0,2%
Výškový reproduktor 1″
Woofer 4″
Rozmery hlavného reproduktora 140 x 228 x 197,5 mm
Rozmery pomocného reproduktora 140 x 228 x 184 mm
Hmotnosť 4,5 kg
Farba Čierna

030533
447 položky
6923520269112

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product