• 3% zľava pri platbe prevodom
Głośniki 2.0 Edifier R1280DBs (brązowe)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Reproduktory Edifier R1280DBs 2.0 (hnedé)

112,44 € (s DPH) 93,70 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tovar je skladom a bude doručený do 1-5 pracovných dní
Tovar je skladom a bude doručený do 1-5 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Profesionálne reproduktory Edifier

Model R1280DBs má klasický, ale štýlový dizajn, ktorý upúta vašu pozornosť. Spolu so všetkými modernými funkciami pôsobí vďaka drevenému vyhotoveniu elegantne a zároveň profesionálne. Vylepšená špecifikácia spĺňa najvyššie štandardy kvality a výkonu. Technológia Qualcomm Bluetooth zabezpečuje stabilné bezdrôtové pripojenie. A celkový výkon RMS 42 W eliminuje akékoľvek skreslenie. Dodávané komponenty výrazne zvyšujú komfort pri používaní a šetria vám veľa času.


Početné možnosti

Reproduktory Edifier ľahko prehrávajú akýkoľvek typ hudby s dôrazom na nízke a vysoké tóny. Sú vybavené všetkými novými funkciami a univerzálnymi vstupmi, čo zaručuje širokú kompatibilitu. Môžete napríklad používať optický, koaxiálny alebo dvojitý vstup RCA súčasne. Bezdrôtové pripojenie Bluetooth s technológiou Qualcomm vám tiež umožňuje spárovať zariadenie s väčšinou modelov na trhu.


Hudobný expert

Reproduktory Edifier Bluetooth dokážu automaticky rozpoznať ďalší externý subwoofer a aktivovať digitálny crossover. Rôzne typy portov ponúkajú bezstratový prenos. Vpredu umiestnený basreflexový port zaručuje čisté a hlboké basy. Vysoký výkon RMS minimalizuje nepríjemný hluk a účinne znižuje šum, takže si môžete vychutnávať hodiny zábavy bez akéhokoľvek rušenia.


Zjednodušená prevádzka

Ovládacie gombíky na bočnom paneli slúžia na nastavenie ekvalizéra podľa vašich preferencií. Ovládacie prvky sa nachádzajú na aktívnom/napájanom reproduktore. Priložené praktické bezdrôtové diaľkové ovládanie uľahčuje nastavenie najdôležitejších funkcií zariadenia pripojeného cez Bluetooth. Jediným pohybom ruky môžete zapnúť napájanie, zmeniť poradie prehrávania alebo vybrať zdroj zvuku. Nemusíte ani vstať z pohodlného kresla!


Klasická povrchová úprava

Robustná drevená skriňa z MDF znižuje akustickú rezonanciu, takže reproduktory môžete umiestniť kamkoľvek a relaxovať pri atmosférických skladbách v rôznych miestnostiach vášho domova. Štýlový dizajn určite zaujme a celok bude skvelým doplnkom vkusne zariadeného interiéru.


Špecifikácie

Výrobca Edifier
Model R1280DBs
Celkový výkon 2x21W RMS
Reproduktorová jednotka Φ13 mm výškový reproduktor + 4" stredový reproduktor
Pomer signálu k šumu ≥85 dBA
Frekvenčná odozva 51 Hz - 20 kHz
Vstupná citlivosť LINE IN1 R/L: 500±50mV / LINE IN2 R/L: 600±50mV / Optický / Koaxiálny R/L: 350±50mFFS / Bluetooth R/L: 700±50mFFS
Vstupy LINE IN 1, LINE IN 2, optický, koaxiálny, Bluetooth
Kód Audio SBC

028422
641 položky
6923520268436

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product