• 3% zľava pri platbe prevodom
Głośniki 2.0 Edifier R1280T (brązowe)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Reproduktory Edifier R1280T 2.0 (hnedé)

86,29 € (s DPH) 71,91 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Spoľahlivý výkon

Reproduktory R1280T jemne kombinujú atraktívny retro vzhľad s moderným zmyslom pre kvalitu zvuku. Vďaka 4" basovému reproduktoru a kalibrovanému basreflexovému portu poskytuje pevné a bohaté basové tóny, ktoré naplnia miestnosť pocitom obrovskej hĺbky. Verná produkcia zvuku a výkon modelu R1280T sú snom audiofilov. Používatelia ich dychtivo pripájajú ku gramofónom, pretože s nimi môžu dosiahnuť najlepší zvukový zážitok. Vychutnajte si svoje klasické vinylové platne a zároveň využite výhody pokroku v modernej zvukovej technológii.

Presné ovládanie

Prispôsobte si svoj zvukový zážitok pomocou ovládačov basov, výšok a hlasitosti. Vysokokvalitný zvuk, ktorý produkujú, prináša presné a silné stredné tóny, ktoré zaujmú každého recenzenta. Súčasťou balenia je praktický diaľkový ovládač. Reproduktor Edifier R1280T má na bočnej strane zabudované ovládanie tónu. V závislosti od vašich preferencií môžete mikroregulovať výšky a basy v rozsahu od -6 do +6 db. Digitálne ovládanie hlasitosti sa automaticky nastaví na pohodlnú úroveň pri každom zapnutí reproduktora.

Duálny vstup RCA

R1280T možno pripojiť k viacerým zvukovým zariadeniam prostredníctvom dvoch vstupov RCA. Pri pohľade na zadný panel ľahko zistíte, ktorý reproduktor je pasívny a ktorý aktívny. Aktívny reproduktor má dva vstupy umiestnené na zadnom paneli. Tieto vstupy sú ideálne na pripojenie RCA k RCA alebo RCA k AUX. Pripojte ich k počítaču, notebooku, tabletu, telefónu alebo prehrávaču. Reproduktory sú navzájom prepojené bežným reproduktorovým káblom.

Špecifikácie

Výrobca Edifier
Model R1280T
Výstupný výkon RMS 21 W x2
Pomer signálu k šumu ≥85 dBA
Frekvenčná odozva 75 Hz - 18 KHz (+/- 9 dB)
Vstupná citlivosť

LPC: 750 mV ± 50 mV;
Aux: 550 mV ± 50 mV;

Typ vstupu

RCA - 3,5 mm pomocný, RCA

Basový reproduktor

4", 6Ω, s basreflexovým portom

Výškový ovládač

13 mm, hodvábny výškový reproduktor, 4Ω

026368
271 položky
6923520263882

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product