• 3% zľava pri platbe prevodom
Głośnik Edifier MP230 (brązowy)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Reproduktor Edifier MP230 (hnedý)

90,38 € (s DPH) 75,31 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Bezdrôtový reproduktor Edifier MP230

Úspešná kombinácia modernej technológie a retro štýlu? Edifier dokazuje, že je to možné! Model MP230 vyzerá elegantne a poskytuje vynikajúcu kvalitu zvuku vďaka 48 mm meničom a zosilňovaču triedy D. Odolná batéria poskytuje až 16 hodín výdrže na jedno nabitie, zatiaľ čo Bluetooth 5.0 zabezpečuje spoľahlivé bezdrôtové pripojenie. Prehráva tiež hudbu z karty TF alebo prostredníctvom kábla AUX.

Strhujúci zvukový zážitok

Prečo má MP230 taký dobrý zvuk? Jeho stereo akustický systém pozostáva z 2 48 mm meničov a integrovaného duálneho pasívneho žiariča. To všetko prináša rozšírené zvukové pole, ostré výšky, vylepšené basy a bohaté detaily. Technológia DSP a pokročilý zosilňovač triedy D navyše zabezpečujú krištáľovo čistý zvuk a bezstratovú kvalitu.

Viacero možností pripojenia

Prehrávajte hudbu zo zdroja podľa vlastného výberu. Model MP230 podporuje technológiu Bluetooth 5.0, ktorá zabezpečuje rýchly a stabilný bezdrôtový prenos, dlhšiu výdrž batérie a väčšiu odolnosť voči rušeniu. Môžete ho tiež pripojiť k vybranému zariadeniu pomocou kábla AUX. Hudbu môžete prehrávať aj pomocou zvukovej karty alebo karty TF.

Hodiny hudby

Teraz môžete počúvať hudbu celý deň bez rušenia. Reproduktor je vybavený vysoko výkonnou lítium-polymérovou batériou s kapacitou 2600 mAh, ktorá vám umožní prehrávať obľúbené skladby až 16 hodín na jedno nabitie. Vďaka tomu je ideálny nielen na doma, ale napríklad aj na túru alebo piknik a umožňuje počúvať skladby, podcasty alebo audioknihy takmer kdekoľvek.

Praktické a štýlové tlačidlá

Reproduktor sa ľahko používa vďaka špeciálne navrhnutým tlačidlám, ktoré sú dokonalou imitáciou klávesov klavíra. Sú veľmi príjemné na dotyk a ľahko sa držia v prstoch. Pomocou nich môžete napríklad zapnúť alebo vypnúť MP230, pozastaviť alebo obnoviť prehrávanie, aktivovať režim Bluetooth, prepnúť skladbu alebo upraviť hlasitosť.

Ideálne pre milovníkov retro štýlu

Dizajn reproduktora inšpirovaný 50. a 60. rokmi minulého storočia určite osloví nadšencov retro štýlu. Drevená skrinka nielenže vyzerá elegantne, ale je aj príjemná na dotyk a minimalizuje akustickú rezonanciu pre ešte lepšiu kvalitu zvuku. Navyše sú na spodnej časti zariadenia špeciálne podložky, ktoré izolujú nežiaduce vibrácie a zvyšujú jeho stabilitu.

Spekyfikácia

Výrobca Edifier
Model MP230
Výstupný výkon (s obmedzením skreslenia) 10 W + 10 W
Frekvenčná odozva 70 Hz - 13 KHz
SNR ≥85 dB (A)
Zvukový vstup Bluetooth, karta TF, AUX, zvuková karta
Kapacita batérie 2600 mAh
Čas prehrávania Do 16 h
Rozmery 162 x 84,5 x 96,5 mm
Hmotnosť 0,85 kg

030536
2069 položky
6923520269211

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product