• 3% zľava pri platbe prevodom
Głośniki 2.0 Edifier R1855DB (czarne)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Reproduktory Edifier R1855DB 2.0 (čierne)

131,68 € (s DPH) 109,74 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Starý dizajn, moderná technológia

Aktívny reproduktorový systém Edifier R1855DB je navrhnutý s ohľadom na funkčnosť. Starý dizajn bol obnovený, ale na dosiahnutie čo najlepších zvukových efektov bola použitá najnovšia technológia. Skriňa je vyrobená z hrubej MDF dosky, ktorá sa na trhu osvedčila už mnoho rokov. Technológia Bluetooth bola zavedená s cieľom rozšíriť možnosti prehrávania hudby z telefónov, tabletov alebo prenosných počítačov. Ide o rovnováhu medzi funkčnosťou a dizajnom.

Vysoká kvalita spracovania

Reproduktory R1855DB sú vyrobené z drevovláknitej dosky strednej hustoty, ktorá znižuje skreslenie a minimalizuje akustickú rezonanciu. Jeho stĺpik je naklonený pod uhlom 10° pre presnosť a dokonalú reprodukciu zvuku. Konštrukcia je navrhnutá tak, aby sa dostala priamo k vašim ušiam. 4-palcové stredotónové a nízkofrekvenčné meniče produkujú bohaté basy. Výškové jednotky zároveň produkujú čisté výšky. To je 70 W čistého zvuku.

Praktická obsluha

Reproduktory možno ovládať pomocou priloženého diaľkového ovládača napájaného batériami. Funguje s infračerveným portom na prednej strane reproduktora. Ovládanie hlasitosti, prepínanie vstupov, stlmenie reproduktorov a ovládanie prehrávania cez Bluetooth máte na dosah ruky. Ľahko sa používa a pre maximálne pohodlie sa zmestí do dlane.

Hrajte sa s technológiou

Model R1855DB je klasický a zábavný vďaka najnovšej technológii Bluetooth, ktorá vám umožní prehrávať hudbu alebo obľúbené filmy z telefónu, tabletu alebo notebooku. Navyše vďaka diaľkovému ovládaniu, ktoré vám umožní diaľkovo ovládať reproduktory, a skrytým potenciometrom na zadnej strane reproduktora, ktoré vám umožnia prispôsobiť si obľúbené zvuky, máte k dispozícii veľa možností.

Špecifikácie

Výrobca Edifier
Model R1855DB
Výstupný výkon RMS 16w×2 + 19w×2
Pomer signálu k šumu -85db
THD (celkové harmonické skreslenie) 0.5%
Vstupná citlivosť PC 700 ± 50 mv
Citlivosť vstupu AUX 550 ± 50 mv
Typ vstupu AUX, RCA, Bluetooth, optický, koaxiálny
Výškový reproduktor 19mm hodvábna kupola 6ohm
Subwoofer 4" (116 mm) 6ohm
Rozmery reproduktorov 154 x 254 x 224 mm

028510
235 položky
6923520268597

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product