• 3% zľava pri platbe prevodom
Głośniki 2.0 Edifier R1280DB (brązowe)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Reproduktory Edifier R1280DB 2.0 (hnedé)

98,67 € (s DPH) 82,23 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Reproduktory Edifier R1280DB

Edifier R1280DB úspešne kombinuje vynikajúcu kvalitu zvuku s klasickým, elegantným dizajnom. S celkovým výkonom 42 W a 4-palcovým basovým reproduktorom poskytujú nezabudnuteľný hudobný zážitok. Pohodlné ovládanie uľahčujú zabudované gombíky a priložený diaľkový ovládač. Reproduktory sú vybavené dvoma vstupmi RCA, optickým vstupom a koaxiálnym vstupom. Môžete sa k nim pripojiť aj cez Bluetooth.

Ohromujúci zvuk

Vychutnajte si skvelú kvalitu zvuku. Aktívne reproduktory Edifier R1280DB 2.0 majú výkon RMS až 42 W. Majú zabudovaný 4-palcový basový reproduktor a predný basreflexový port. Vďaka tomu poskytujú úžasný, čistý a hlboký zvuk. Navyše si môžete pomocou gombíkov na bočnom paneli jemne doladiť hlasitosť, výšky a basy podľa svojich predstáv.

Rôzne možnosti pripojenia

Reproduktory sú vysoko kompatibilné a ponúkajú širokú škálu možností pripojenia. K dispozícii sú dve pripojenia RCA, ako aj novo pridané optické a koaxiálne vstupy. Môžete sa tiež zbaviť káblov a vybrať si bezdrôtové pripojenie. Spoľahlivé pripojenie Bluetooth zaručuje rýchly a stabilný prenos zvuku. Vďaka tomu všetkému môžete k reproduktorom ľahko pripojiť vybraný zdroj zvuku a objavovať svoje obľúbené skladby v novej a lepšej kvalite.

Funkčné diaľkové ovládanie

Súčasťou súpravy je aj praktický diaľkový ovládač na pohodlné diaľkové ovládanie modelu R1280DB. Pomocou neho môžete napríklad zapnúť, vypnúť alebo stlmiť reproduktory, upraviť hlasitosť alebo vybrať zdroj zvuku. Prehrávanie môžete ovládať aj cez Bluetooth. Už nemusíte vstávať z pohovky alebo kresla, aby ste prepli skladbu alebo stíšili hudbu!

Nadčasový dizajn

Reproduktory Edifier R1280DB poskytujú nielen špičkový zvuk, ale sú aj mimoriadne príjemné na pohľad. Vďaka ich skrini zo 100 % MDF vyzerajú naozaj dobre a minimalizujú akustickú rezonanciu - takže sa nemusíte obávať nežiaducich vibrácií. Vďaka klasickému, elegantnému dizajnu sa perfektne hodia takmer do každého prostredia.

Špecifikácie

Výkon L/R: 21W+21W RMS
Pomer signálu k šumu 85 dBA (A)
Hladina hluku 25 dB (A)
Vstupná citlivosť LINE IN1: R/L:450±50mV;
LINE IN2: R/L:550±50mV;
OPT/COA: R/L:500±50mFFS;
Bluetooth: R/L:700±50mF
FS
Frekvenčný rozsah 55 Hz - 20 kHz
Basová jednotka 4 palce (116 mm)
Jednotka výškového reproduktora 13 mm hodvábny výškový reproduktor

026367
1279 položky
6923520265527

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product