• 3% zľava pri platbe prevodom
Głośniki 2.0 Edifier R1080BT (białe)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Reproduktory Edifier R1080BT 2.0 (biele)

82,12 € (s DPH) 68,44 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Súprava pre každého

Kompaktný model Edifier 2.0 R1080BT je novou, osvieženou verziou klasického modelu Edifier R1000T4. Elegantná skriňa z MDF dosky minimalizuje akustickú rezonanciu, zatiaľ čo 4" woofery a 3/4" hodvábne výškové reproduktory poskytujú hlboký a bohatý zvuk. K dispozícii sú aj praktické tlačidlá, pomocou ktorých môžete pohodlne nastaviť úroveň hlasitosti. Edifier R1080 Bluetooth je tiež vybavený dvoma stereo vstupmi Line-in s dynamickým zosilnením výšok na porte A. Najdôležitejšou inováciou je však možnosť synchronizácie so zariadeniami Bluetooth.

Zhodujte sa so svojím štýlom

Edifier R1080BT je k dispozícii v dvoch farebných variantoch - čiernom a bielom. Okrem viditeľného rozdielu vo farbe skrine má biely farebný variant výrazný žltý akcent na basovom reproduktore. Tí, ktorí dávajú prednosť reproduktoru, ktorý dobre znie a vyniká v domácnosti, by si mali vybrať bielu verziu.

Dobre zapuzdrené

Skriňa je vyrobená z drevovláknitej dosky strednej hustoty (MDF). Vpredu jasne vidíme 19 mm hodvábny výškový reproduktor a 4-palcový stredový a basový reproduktor, pričom z estetických dôvodov nebol použitý žiadny látkový kryt.

Jednoduché ovládanie

Ovládače výkonu a hlasitosti sa nachádzajú v hornej časti pravého kanála reproduktora. Tlačidlo napájania v strede slúži aj ako tlačidlo režimu. Dlhým stlačením zapnete/vypnete napájanie a krátkym stlačením prepnete medzi režimom Bluetooth (modrá LED) a režimom AUX (zelená LED). Možnosti pripojenia modelu R1080BT sú pomerne jednoduché, akceptuje iba vstup LINE IN alebo AUX.


V krabici

Edifier R1080BT
3,5 mm kábel
Používateľská príručka a dokumentácia

Špecifikácie:

Celkový výkon: 24 Wattov
Výstupný výkon: RMS 12 W x 2
Frekvenčná odozva: ≤ 25 dB(A)
Vstupné úrovne: Linka A: 500 mV ± 50 mV, linka B: 700 mV ± 50 mV,
Bluetooth: 400 mV ± mFFs
Zvukový vstup: RCA x2, Bluetooth
Nastavenie (reproduktory): Ovládanie hlasitosti na hornej strane reproduktora
Stredobasový reproduktor: 4 palce (106 mm), magneticky tienené
Výškový reproduktor: Ø 13 mm
Hmotnosť: približne 4 kg
Rozmery: 115 x 238 x 155 (Š x V x H)

026365
397 položky
6923520267859

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product