• 3% zľava pri platbe prevodom
Głośniki 2.0 Edifier HECATE G1500 (czarne)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Reproduktory Edifier HECATE G1500 2.0 (čierne)

40,41 € (s DPH) 33,67 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Reproduktory Edifier HECATE G1500 2.0

Reproduktory Edifier HECATE G1500 2.0 sú ideálnou voľbou nielen pre hráčov. Plnorozsahové 2,5" meniče poskytujú čistý, detailný zvuk a zvukový efekt H+ vám poskytne nezabudnuteľný zážitok z hrania. Môžete si tiež vybrať z 3 režimov prehrávania a 12 typov podsvietenia RGB. Reproduktory sú tiež vysoko kompatibilné a podporujú 3 spôsoby pripojenia - cez Bluetooth 5.3, USB alebo 3,5 mm kábel AUX.

Zvuk na najvyššej úrovni

Vďaka 2,5" meniču a špičkovému výkonu 5 W + 5 W dokáže reproduktor G1500 poskytnúť zvuk bohatý na detaily, ohromujúci zvuk, čisté výšky a hlboké basy. Za zmienku stojí aj špeciálny efekt H+, ktorý vylepšuje zvuk krokov a výstrelov - ideálna voľba pre hráčov! Teraz môžete ľahko počuť prichádzajúcich súperov a predvídať ich pohyby.

Jedinečný dizajn

Hľadáte reproduktory, ktoré vylepšia váš herný priestor a dokonale ho doplnia? HECATE G1500 si zamilujete! Vďaka farebnému podsvieteniu RGB si môžete prispôsobiť štýl podľa svojich preferencií výberom z 12 dostupných efektov. Teraz si môžete ľahko vytvoriť jedinečnú atmosféru! Reproduktory sa vyznačujú aj originálnym šesťuholníkovým tvarom. Majú tiež zabudované malé tlačidlá na jednoduché ovládanie.

3 režimy prehrávania na výber

Tieto jedinečné reproduktory sú ideálne pre rôzne scenáre. Ponúkajú 3 režimy prehrávania, takže si ich výkon môžete prispôsobiť svojim potrebám. Režim Hudba bude ten pravý na počúvanie hudby - vyzdvihne to najlepšie z vašich obľúbených skladieb. Film vám pri sledovaní filmov a televíznych relácií poskytne ešte väčší zážitok. Hra je fantastickou voľbou pre hráčov - zvýši vaše ponorenie do hry a urobí váš herný zážitok ešte zábavnejším.

Široká kompatibilita - 3 možnosti pripojenia

Bez ohľadu na to, ktoré zariadenia používate najčastejšie, G1500 vám poskytne vysokokvalitný zvuk takmer v každej situácii. G1500 má širokú škálu kompatibility - pomocou 3,5 mm kábla AUX ho môžete ľahko pripojiť k telefónu, počítaču, iPadu alebo dokonca k konzolám Nintendo Switch či XBOX. Kábel USB vám umožní pripojiť ich k notebooku alebo k systému PlayStation 4. Uprednostňujete bezdrôtové riešenia? Reproduktory môžete spárovať so smartfónom, notebookom alebo tabletom pomocou rozhrania Bluetooth 5.3, ktoré zaručuje rýchly, stabilný a spoľahlivý prenos.

Zahrnuté

  • Reproduktory
  • Používateľská príručka
  • Nálepka s logom značky

Špecifikácie

Výrobca Edifier
Model HECATE G1500
Farba Čierna
Pripojenie Káblové / bezdrôtové pripojenieewodowe
Rozhranie Bluetooth 5.3 / USB / 3,5 mm
Profily Bluetooth A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Zvukové kodeky SBC
Výstupný výkon (RMS) 2,5 W + 2,5 W
Špičkový výstupný výkon 5 W + 5 W
Snímač Plný rozsah 2,5"
Frekvenčná odozva 93 Hz - 20 kHz
Pomer signálu k šumu (SNR) 80 dB
Hladina hluku ≤25 dB(A)
Režimy prehrávania Hra / Hudba / Film
Podsvietenie RGB
Napájanie USB
Dĺžka kábla 1,5 m
Rozmery (každý reproduktor) 104 x 122 x 165 mm
Hmotnosť 0,98 kg

035887
33 položky
6923520269716

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product