• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Głośnik Edifier MF200 (srebrny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Reproduktor Edifier MF200 (strieborný)

55,38 € (s DPH) 61,53 € -10% 46,15 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 55,38 €

check skladom
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Reproduktor Edifier MF200

Hľadáte univerzálny reproduktor, ktorý vám poskytne skvelú kvalitu zvuku bez toho, aby zaberal veľa miesta? Edifier MF200 je ideálnou voľbou! Napriek malým rozmerom poskytuje čistý, prirodzený zvuk a výstupný výkon 4 W + 4 W. Môžete sa k nemu pripojiť tromi spôsobmi - cez kábel AUX alebo USB-C, prípadne cez Bluetooth. Je tiež neuveriteľne používateľsky prívetivý, s výdržou batérie až 10 hodín na jedno nabitie.

Fantastický zvuk

Prečo má MF200 taký dobrý zvuk? Zariadenie je vybavené 2 36 mm meničmi, podporuje digitálne spracovanie signálu (DSP) a má zosilňovač triedy D, ktorý je okrem iného zodpovedný za nízke skreslenie. To všetko vytvára nezabudnuteľný hudobný zážitok. Vďaka čistému zvuku, bohatým detailom a dokonalej harmónii objavíte svoje obľúbené skladby v novej a lepšej kvalite.

3 možnosti pripojenia

Pripojte sa k reproduktoru požadovaným spôsobom. MF200 podporuje technológiu Bluetooth 5.0 na rýchly a stabilný bezdrôtový prenos. Zabezpečuje tiež nižšiu spotrebu energie. Reproduktor má tiež zabudovanú zvukovú kartu, takže ho môžete pripojiť k počítaču pomocou dodaného kábla USB-C. Takto môžete prehrávať hudbu a zároveň nabíjať svoje zariadenie. Zariadenie MF200 je možné pripojiť aj pomocou kábla AUX (nie je súčasťou dodávky).

Pôsobivý dizajn

Model MF200 je pomerne malý, má rozmery 293 x 42 x 52 mm. Vďaka tomu je ideálny aj na malý stôl - nezaberie príliš veľa miesta. Vďaka priloženému puzdru na pohodlnú a bezpečnú prepravu si ho môžete ľahko vziať so sebou napríklad na dovolenku. Zariadenie vyzerá veľmi štýlovo. Je vybavený krytom z hliníkovej zliatiny, ktorý mu dodáva elegantný, minimalistický vzhľad.

Jednoduchá obsluha

MF200 sa veľmi ľahko používa. Je mimoriadne používateľsky prívetivý. Je vybavený niekoľkými ľahko použiteľnými tlačidlami, ktoré okrem iného umožňujú zapnutie alebo vypnutie, nastavenie hlasitosti, pozastavenie a obnovenie prehrávania, ukončenie pripojenia Bluetooth, výber zdroja zvuku a prepnutie skladby. So zariadením Edifier máte všetko, čo potrebujete, na dosah ruky!

Až 10 hodín prevádzky

Teraz vás vaše obľúbené skladby môžu sprevádzať celý deň - pri práci aj pri odpočinku. Model MF200 je vybavený odolnou batériou s kapacitou 2200 mAh, ktorá na plné nabitie vydrží prehrávať hudbu až 10 hodín. Nebojte sa, že vás zradí v najhoršej možnej chvíli!

V súprave

  • Reproduktor
  • Prepravný kufor
  • Kábel USB-C
  • Používateľská príručka

Špecifikácie

Výrobca Edifier
Model MF200
Farba Silver
Snímač 2x 36 mm
Výstupný výkon (s obmedzením skreslenia) 4 W + 4 W
Frekvenčná odozva 100 Hz - 17 kHz
Hladina hluku ≤25 dB(A)
Vstup 5 V - 1 A
Komunikácia Bluetooth, AUX 3,5 mm, USB-C
Verzia Bluetooth 5.0
Kapacita batérie 2200 mAh
Prevádzkový čas Do 10 h
Nabíjacie rozhranie USB-C
Rozmery 293 x 43 x 52 mm
Materiál (kryt) Zliatina hliníka

033240
1 ks
6923520269402

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product