• 3% zľava pri platbe prevodom
Głośnik Edifier MG300 (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Reproduktor Edifier MG300 (čierny)

43,31 € (s DPH) 36,09 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Reproduktor Edifier MG300

Edifier MG300 je dokonalou kombináciou funkčnosti a štýlového dizajnu a vďaka 52 mm meničom poskytuje fantastickú kvalitu zvuku. Ponúka tiež 2 režimy prehrávania. Vychutnajte si spoľahlivé pripojenie Bluetooth 5.3 a využite zabudovaný mikrofón na voľnú komunikáciu s priateľmi. Zariadenie sa napája pomocou kábla USB. Má tiež zabudovanú zvukovú kartu a dynamické podsvietenie RGB.

Rôzne možnosti pripojenia

K reproduktoru sa môžete pripojiť 2 spôsobmi. Ak chcete, použite kábel USB. MG300 má zabudovanú zvukovú kartu, vďaka čomu je ideálny pre počítače, ktoré majú k dispozícii iba jeden port USB. Uprednostňujete bezdrôtové pripojenie? K reproduktoru sa pripojíte pomocou spoľahlivého pripojenia Bluetooth 5.3, ktoré poskytuje rýchly a stabilný prenos s dosahom až 30 m.

Fantastická kvalita zvuku

Vychutnajte si skvelú kvalitu zvuku pri počúvaní hudby alebo hraní hier. Model MG300 je vybavený 2 52 mm meničmi. Každý z nich bol 30-krát profesionálne vyladený a má výkon 2,5 W. Vďaka tomu zariadenie poskytuje prirodzené a zároveň čisté výšky, ako aj hlboké a silné basy. Pomocou nástroja Edifier objavíte doteraz neznáme detaily svojich obľúbených skladieb!

2 režimy prehrávania

Prispôsobte si reproduktor svojim potrebám a doprajte si nezabudnuteľný zážitok. MG300 vám umožňuje vybrať si z 2 režimov prehrávania. Hudobný režim vylepšuje vokály a poskytuje fantastickú kvalitu zvuku pri počúvaní skladieb. Herný režim je ideálny na hranie hier. Vďaka tomu sú všetky detaily lepšie počuteľné. Teraz môžete ľahko počuť prichádzajúceho súpera a vyslať na neho presnú strelu!

Ohromujúci dizajn

Model MG300 vám poskytne nielen skvelú kvalitu zvuku, ale je aj fantastickým doplnkom vášho pracovného stola. Je vybavený farebným podsvietením RGB, ktoré mu dodáva moderný herný nádych. Má tiež štýlovú kovovú sieťku a ľahko použiteľné silikónové tlačidlá. Dodatočné protišmykové podložky zabezpečujú potrebnú stabilitu a šikmý dizajn minimalizuje oslnenie. K dispozícii je tiež až 6 režimov podsvietenia.

Zabudovaný mikrofón

Prekvapenia sa tým nekončia! MG300 je ideálny aj na hranie hier v sieti. Je vybavený malým mikrofónom, ktorý vám umožní hovoriť s ostatnými hráčmi bez rušenia. Špeciálny silikónový kryt navyše izoluje vonkajšie vibrácie, takže si počas hlasových hovorov môžete vychutnať krištáľovo čistý zvuk. S Edifierom si môžete byť istí, že vás ostatní členovia tímu dokonale počujú!

Špecifikácie

Výrobca Edifier
Model MG300
Farba Čierna
Pripojenie USB-A (so zvukovou kartou), Bluetooth
Verzia Bluetooth 5.3
Snímač 52 mm
Výstupný výkon (s obmedzením skreslenia) 2,5 W + 2,5 W
Frekvenčná odozva 80 Hz - 20 kHz
Hladina hluku ≤25 dB(A)
Vstup 5 V - 1 A
Hmotnosť Približne 0,9 kg
Podsvietenie RGB

033237
92 položky
6923520269327

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product