• 3% zľava pri platbe prevodom
Głośniki 2.0 Edifier HECATE G1000 (białe)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Reproduktory Edifier HECATE G1000 2.0 (biele)

40,00 € (s DPH) 33,33 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Reproduktory Edifier HECATE G1000 2.0 (biele)

Je hranie hier vašou vášňou? Vyberte si reproduktory Edifier HECATE G1000 2.0 a vychutnajte si skvelú kvalitu zvuku pri prehrávaní na počítači alebo telefóne. Reproduktory sú kompaktné a nezaberajú veľa miesta na stole, navyše podporujú technológiu Bluetooth 5.3, čo sa vám bude hodiť pri prehrávaní z telefónu. Ponúkajú dva režimy prehrávania (hra a hudba) a výrazné podsvietenie RGB, pričom ich výhodou je aj moderný, futuristický dizajn.


Špičkový zvuk

2,5-palcové plnofrekvenčné meniče a výkon 10 W sa prejavujú v bohato detailnom, krištáľovo čistom zvuku. Okrem toho sú reproduktory naklonené pod uhlom 15°, takže zvuk sa dostane až k vášmu uchu. Ide o dokonalý produkt pre hráčov, ktorí počujú každý pohyb súpera a zvyšujú tak vťah do hry.


12 svetelných efektov

Moderný tvar reproduktorov dokonale ladí s podsvietením RGB, takže G1000 je dokonalým doplnkom pracovnej stanice každého hráča. Navyše si môžete nastaviť osvetlenie podľa svojich preferencií a vybrať si z 12 svetelných efektov jednoduchým stlačením tlačidla.


2 režimy prehrávania

Edifier HECATE G1000 je ideálnou voľbou nielen pre hráčov, ale aj pre tých, ktorí radi počúvajú hudbu. Reproduktory ponúkajú dva režimy prehrávania (hra a hudba), takže môžete nastaviť parametre zvuku a dosiahnuť čisté výšky a hlboké basy, či už hráte hry alebo počúvate obľúbené skladby.


Káblové a bezdrôtové pripojenie

Ak radi hráte na telefóne, môžete využiť pripojenie Bluetooth 5.3 a vychutnať si úžasnú kvalitu zvuku. Ak však hráte na počítači alebo tablete, môžete použiť kábel USB alebo 3,5 mm AUX. Káblový ovládač umožňuje nastaviť hlasitosť, prepnúť režim prehrávania alebo zmeniť podsvietenie.


Špecifikácie:

Výrobca Edifier
Model G1000
RMS 2,5 W + 2,5 W
Frekvenčná odozva 93 Hz - 20 KHz
Hladina hluku ≤ 25 dB (A)
Verzia Bluetooth 5.3
Hmotnosť 0,67 kg
Rozmery 9,25 x 11,3 x 11,96 cm
Farba Biela
033131
26 položky
6923520268788

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product