• 3% zľava pri platbe prevodom
Głośniki 2.0 Edifier Airpulse A80 (brązowe)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Reproduktory Edifier Airpulse A80 2.0 (hnedé)

515,42 € (s DPH) 429,51 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Reproduktory Edifier A80

Vychutnajte si najvyššiu kvalitu zvuku s certifikáciou Hi-Res. Edifier A80 je vybavený pokročilým procesorom XMOS a umožňuje bezstratové prehrávanie hudby aj cez USB. Vďaka niekoľkým dostupným portom môžete ľahko pripojiť vybrané zariadenia. Podporujú aj bezdrôtové pripojenie Bluetooth a umožňujú nezávislé nastavenie výšok a basov pomocou príslušných gombíkov.

Viacero možností pripojenia

Už sa nemusíte obmedzovať - A80 je kompatibilný s väčšinou bežných zdrojov zvuku. Sú vybavené portami, ako sú optický AUX, PC a USB, ktoré umožňujú pripojenie širokej škály zariadení. Spoľahlivé pripojenie Bluetooth 5.0 navyše zaručuje rýchly a stabilný bezdrôtový prenos signálu. Spárujte svoje zariadenie s reproduktormi a užívajte si takmer neobmedzenú slobodu!

Najmodernejšia technológia pre vynikajúcu kvalitu zvuku

Prečo má Edifier A80 taký dobrý zvuk? Pokročilý procesor XMOS a integrovaná funkcia USB vám umožňujú vychutnať si najlepšie zdroje zvuku, ktoré nevyžadujú kompresiu a poskytujú bezstratovú kvalitu prehrávania. Zariadenia majú aj pokročilý digitálny zosilňovač triedy D. To všetko vám umožní vychutnať si krištáľovo čistý a ohromujúci zvuk.

Pokročilé riešenia

A to ešte nie je koniec vybavenia pre vás! Reproduktory sú navrhnuté tak, aby účinne minimalizovali skreslenie. Nemusíte sa obávať nepríjemného mriežkovania a majú vylepšený systém zosilnenia. Okrem toho vám ďalšie výstupné rozhranie umožňuje pripojiť nezávislý subwoofer (nie je súčasťou balenia). Využite všetky možnosti a objavte svoje obľúbené skladby!

Získajte ešte zaujímavejší zvuk

Zvýraznite hlavné body svojich obľúbených hudobných žánrov. Reproduktory A80 umožňujú presné ovládanie hlasitosti, basov a výšok. Na tento účel sa používajú gombíky na zadnom paneli jednej z jednotiek. Upravte zvuk podľa svojich predstáv a opäť si vychutnajte svoje obľúbené skladby. Rock, metal alebo jazz - s Edifierom môže každý hudobný žáner znieť ešte lepšie!

Ohromujúci dizajn

Edifier A80 je úspešnou kombináciou fantastickej kvality zvuku a klasického, štýlového dizajnu. Vďaka orechovej farbe vyzerajú spotrebiče naozaj elegantne a môžu dokonale doplniť akékoľvek zariadenie. Zároveň minimalizuje akustickú rezonanciu - zbytočné vibrácie a mriežkovanie zostanú len nepríjemnou spomienkou!

Špecifikácie

Výrobca Edifier
Model A80
Výškový reproduktor Páska, rúrka
Stredový reproduktor 4,5-palcový, hliníkový, 30 mm kužeľ VC
Systém zosilnenia Digitálny zosilňovač s procesorom XMOS
Výstupný výkon L/R (výšky): 10 W + 10 W;
L/R (basový reproduktor): 40 W + 40 W;
Frekvenčná odozva 52 Hz - 40 kHz
Pomer signálu k šumu L/R: ≥90 dB (A)
Vstup AUX, PC, USB, optický, Bluetooth (optické vstupy a vstupy USB podporujú vzorkovaciu frekvenciu až 192 kHz)
Vstupná citlivosť AUX: 450 ±50 mV;
PC: 550 ±50 mV;
USB: 400 ±50 mFFs;
Optický: 400 ±50 mFFs;
Bluetooth: 500 ±50 mFFs;
Verzia Bluetooth 5.0
Vedľajší výstup 1200 mV max.
Napätie AC 100-240 V / 50-60 Hz
Rozmery 140 x 250 x 220 mm
Hmotnosť (pár reproduktorov) 9,3 kg

028493
15 položky
6970582640915

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product